updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Bordils fa un gran partit però perd davant el Sagunto

Esteve Ferrer i David Masmiquel, màxims golejadors del Bordils Foto: @handbolbordils Esteve Ferrer i David Masmiquel, màxims golejadors del Bordils

El dimecres al vespre el Bordils recuperava un partit ajornat en el seu dia contra un dels equips punters de la categoria, tot un ex-Asobal com el Puerto Sagunto, mantenint opcions de sumar fins al tram final.

Handbol Bordils 28-30 Puerto Sagunto

HANDBOL BORDILS: Jordi González i Joan Comas, porters; Farrarons (2), Xicu Reixach (2), Combis (1), David Masó, Joan Vilanova, David Masmiquel (7), Marc Canyigueral (3), Robert Hospital (2), Josep Reixach (4), Esteve Ferrer (4), Carles Pou i Ferran Pou (3).

El Bordils va fer un molt bon partit davant el tercer classificat de la lliga, que també és l'equip més golejador, però va acabar cedint per un resultat ben ajustat. Els de Sergi Catarain van mantenir opcions fins el tram final, però les grans aturades del veterà David Bruixola van trencar les esperances dels bordilencs.

El partit –ajornat de la 14a jornada de lliga– no era i molt menys cap tràmit per cap dels dos equips. El Bordils, amb moltes baixes, necessitava seguir sumant per assolir la permanència, mentre que el Puerto Sagunto segueix lluitant per la segona plaça que els permetria organitzar les fases d'ascens a la Lliga Asobal.

El partit va començar molt bé pels de Sergi Catarain quan Masmiquel amb dos gols seguits posava el 4-1. Però el Sagunto va fer gala de la seva gran plantilla per agafar el domini del matx i marxar tres amunt al descans (14-17).

A la segona meitat el Bordils, amb un esforç titànic dels jugadors més titulars i amb gran aportació dels joves que pugen, van anar "fent la goma" i a tres minuts pel final David Masmiquel des dels set metres posava el 28-29 que ho deixava tot obert. En la següent defensa, una exclusió rigorosa a Marc Combis complicava les coses en defensa, però els saguntins van perdre la pilota i es va entrar a dos pel final amb opcions d'empatar. Sergi Catarain va poder preparar el darrer atac, i es va acabar trobant bona opció de llançament, però el xut d'Esteve Ferrer massa forçat va ser aturat pel porter. En el següent atac, en canvi, el visitant Josep Folqués va sentenciar amb el 28-30 a menys d'un minut pel final.

REVIU EL PARTIT SENCER | Youtube Valonmano Con V

Entrevistes