updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #DHPlata: El Bordils busca la salvació davant el Covadonga

Prèvia #DHPlata: El Bordils busca la salvació davant el Covadonga Foto: @handbolbordils

En la penúltima jornada els dos equips juguen a casa i els bordilencs poden assegurar la seva permanència, mentre el Barça B es pot consolidar en quart lloc.

Handbol Bordils – Covadonga, dissabte 19 hores

Els bordilencs busquen la tercera victòria seguida que els donaria ja la salvació, que també tindrien amb un empat. L’equip de Sergi Catarain és 10è amb 25 punts i el seu rival és 14è, la primera plaça de descens amb 22.

I amb un punt també superarien ja la puntuació de la temporada passada, quan van acabar amb els 25 punts que té ara. Els bordilencs havien acabat la temporada passada en la 10a plaça, en la qual també està situat ara l’equip i que podria millorar, ja que el Cisne està només un punt per sobre.

A la primera volta a Gijon els asturians van guanyar clarament per 29-22, i vindran amb ganes de triomf per sortir de la plaça de descens on estan, igualats en puntuació amb els dos equips que estan per sobre (Amenabar i Villa de Aranda), que tenen partit difícils a Torrelavega i Barcelona.

ANUNCI DEL GRAN PARTIT @handbolbordils

FC Barcelona B – Villa de Aranda, dissabte 19 hores

El Barça B acaba d’aconseguir una victòria de prestigi a la pista del líder i vol guanyar l’últim partit de la temporada a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Amb els dos punts s’ha enfilat a un excel·lent quart lloc.

En aquest partit busca la cinquena victòria seguida davant un equip que només ha guanyat un dels sis últims partits, i al qual ja va derrotar a la primera volta a Aranda de Duero per 25-29.

Entrevistes