updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #DHPlata: Empat agredolç del Bordils i victòria sobre la botzina del Barça B

L'ARS va empatar al final Foto: @handbolbordils L'ARS va empatar al final

Gran emoció a la Divisió de Plata conforme es va acostant el final de temporada. Els dos partits dels equips catalans es van resoldre amb gols en els darrers instants del matx.

Handbol Bordils 20-20 Palma del Río

El Bordils va estar a punt de guanyar al Palma del Río, però, els andalusos van empatar a pocs segons pel final, i la darrera opció dels locals va acabar aturada pel porter de l'ARS. Un punt agre pel com, però dolç ja que permet escalar dues posicions.

Per primera vegada aquesta temporada el Bordils encadena tres partits sense perdre, i s'allunya a dos punts de la zona de descens

El partit va ser molt emocionant des del començament i com s'esperava –rebent l’equip menys golejat de Plata amb 24 gols encaixats per partit– amb molt de protagonisme defensiu i pels porters: al descans 11-9.

A la represa els visitants van començar forts, arribant a posar-se 12-14, però va aparèixer la millor versió dels blanc i verds posant-se 19-16 a nou minuts pel final. Però un parcial de 0 a 3 en un minut de l'ARS va tornar a posar taules (52') i es va entrar en un tram final ple de nervis, dubtes i imprecisions. Sergi Mach va fer el 20-19 a tres pel final, però els visitants –en superioritat– van empatar a quinze segons pel final. Els de Sergi Catarain encara van tenir una darrera opció, però el xut de Palahí al límit del temps el va aturar el porter.

Vídeo-Resum del partit

Els golejadors van ser Arnau Palahí (5 gols), Sergi Mach (4), Xicu Reixach (3), Robert Hospital i Pep Reixach (2), Oriol Màrquez, Marc Prat, Jairo Montes i Mario Martínez (1).

FC Barcelona B 26-25 Lanzarote

El Barça B va aconseguir guanyar per la mínima al Lanzarote entrenat pel català Jordi Lluelles, equip que es complica i força la permanència mentre que el Barça es consolida a la setena plaça.

Vídeo del gol decisiu d'Amigó / @fcbhandbol

El protagonisme ofensiu va recaure en un inspirat Joan Amigó, amb 13 gols. El romanès Andrei Buzle, Adrià León i Mikel Rubiño en van fer 3, Roger Manzano i David Estepa, 2.

Entrevistes