updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #DHPlata: El Bordils té un altre partit clau contra Palma del Río

A la 1a volta el Bordils va guanyar a Palma del Río Foto: zumosolars.com A la 1a volta el Bordils va guanyar a Palma del Río

Els dos equips juguen a casa en la 25a jornada. Es va acostant el final i sobretot per al Bordils cada partit és una final.

Handbol Bordils- Palma del Río, dissabte 20:30 hores

Partit vital per als bordilencs que reben un rival directe. Ells ocupen el 13è lloc amb 20 punts i els andalusos el 10è amb 21 punts.

S’ha de tenir en compte que el Palma és l’equip menys golejat de Plata amb 24 gols encaixats per partit, però també és el segon menys golejador (23,6). Els números bordilencs no són massa diferents amb 25,1 encaixats i 24,2 marcats per partit.

A la primera volta el Bordils va guanyar a la pista cordovesa per 23-24, amb un resultat que quasi clava les mitjanes.

Està clar que el factor ambiental ha de decantar el partit cap a casa: el Blanc-i-verd ha de ser altra vegada un jugador més.

FC Barcelona B - Lanzarote, dissabte 19:45 hores

El Barça B situat en 7è lloc amb 26 punts ha d’anar sumant per assegurar la permanència i a la vegada pot fer un favor a l’equip gironí ja que l’equip canari és el penúltim classificat amb 17 punts i interessa que no sumi.

El potencial ofensiu blaugrana (28,4 gols per partit i 2n màxim golejador de la categoria) s’ha de fer palès una vegada més davant la tercera defensa més golejada.

Entrevistes