updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Bordils endavant a la Copa del Rei i el Barça B fora

El Bordils endavant a la Copa del Rei i el Barça B fora Foto: @HandbolBordils

Aquest cap de setmana es va jugar la primera eliminatòria de la Copa del Rei entre els equips de Plata, amb cara pel Bordisl i creu pel Barça B.

Handbol Bordils 28-23 Torrelavega

HANDBOL BORDILS: David Mach i Comas, porters; Reixach (1), Márquez (4), Combis (1), Prat (2), Palahí (5), Masó (1), Vilanova (1), Oliver, Moreno (4), Montes (4), Bogo, Sergi Mach, Montero (3), Hospital.

El Bordils va aconseguir l'anhelada primera victòria de l'etapa Catarain en un dia molt especial en el qual van sortir al camp amb una pancarta que deia "Democràcia". L'inici de partit dels bordilencs en defensa va ser clau per agafar un coixí de tranquil·litat al descans (16-10). A la represa, però, dues vermelles rebudes van fer que l'equip baixés una mica i els visitants van somiar amb la remuntada (23-20). Al final, però, l'equip empès pel públic va fer-se fort i va sentenciar un nou triomf a la Copa que els permetrà rebre un altre equip Asobal, el Guadalajara, al Blanc i Verd.

Los Dólmenes Antequera 30-20 FC Barcelona B

El Barça B, que només ha guanyat un partit aquesta temporada, va caure de forma contundent a la complicada pista de l'Antequera.

Entrevistes