updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Bordils i Barça B volen seguir demostrant que els agrada la Copa

Detall del vídeo promocional del Bordils Font: Youtube Detall del vídeo promocional del Bordils

Aquest cap de setmana s'atura la competició de Plata Masculina, per disputar-se la primera eliminatòria de la Copa del Rei a partit únic.

Handbol Bordils - Torrelavega, dissabte 20 hores

Els bordilencs, que encara no han puntuat a la lliga, tenen l'oportunitat d'agafar moral si superen aquesta primera eliminatòria de la Copa, ja que això els podria portar un equip d'Asobal al seu pavelló, com ja ha passat en edicions anteriors. Serà un partit molt especial ja que la sort ha volgut que vingui l'equip pel qual ha fitxat un dels referents ofensius de l'equip la temporada passada, Dalmau Huix (segon màxim golejador darrere de Josep Reixach fitxat pel BM Granollers).

El blanc i verd pressionarà al màxim per guanyar un partit que es jugarà el dissabte 30 de setembre, el dia abans de l'1 d'octubre del qual es fa referència en aquest original vídeo promocional:

Els resultats de l'equip càntabre fins ara han estat derrota a Alcobendas (28-27) i victòries a casa davant Villa d'Aranda (23-22) i a Carabanchel (22-23). De moment, Huix ha fet 11 gols.

Los Dólmenes Antequera - FC Barcelona B, dissabte 18:30 hores

El Barça B, que només ha guanyat un partit a la lliga, juga a la pista d'un dels equips ascendits, però que ja coneix la Plata i l'Asobal, i que ha començat amb molta força, amb dues victòries –a Carabanchel (24-29) i a casa davant Covadonga (29-24)– i amb empat a la pista del Nava, un altre dels equips imbatuts (24-24).

Per tant sembla que el Barça B encara ho té més complicat que els bordilencs per buscar una altra heroïcitat a la Copa, a les quals ja ens té acostumats l'equip blaugrana.

Entrevistes