Resum #DHPlata: El Barça B també perd la imbatibilitat

El Barça va caure a Alcobendas Foto: @BMAlcobendas El Barça va caure a Alcobendas

Després de la setmana de "descans" en que va jugar el Bordils, els dos equips catalans han perdut lluny de casa.

Alcobendas 32-31 Barça B

El filial blaugrana, com el seu primer equip, va perdre aquesta setmana la imbatibilitat a camp contrari. En el cas dels de Lorenzo Rueda va ser en una de les pistes més complicades de la categoria, la de l'Alcobendas.

La primera meitat va ser dominada pel conjunt madrileny ,que va obrir el marcador fins el 20-12 al descans davant un equip blaugrana irreconeixible. El filial blaugrana, però va reaccionar a la represa gràcies a un immens Fran Revuelta a la porteria.

El Barça B es va despertar i va prémer l’accelerador fins al punt d'empatar a 31 gols i fins i tot tenir possessió per guanyar el partit a falta de 15 segons, però un error en la passada va propiciar el contraatac de l'equip madrileny, que va anotar el gol de la victòria (32-31).

VÍDEO del final del partit

Cajasur Córdoba 33-25 Handbol Bordils

Els de Pau Campos van tornar a perdre per segon cap de setmana en terres cordoveses, aquest cop de manera més dura ja que va ser a la pista d'un rival directe, contra un dels equips que ha pujat aquesta temporada i que venia de tres setmanes perdent. Els bordilencs no van mostrar una bona imatge i al descans estaven pràcticament sentenciats (18-10).

L'equip va buscar la reacció a la segona meitat, però no va poder posar en perill el triomf local. El màxim golejador de l'conjunt català va ser Dalmau Huix, amb 7 gols. Tocarà refer-se al Blanc i Verd.