updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Barça B rebrà altre cop el Naturhouse La Rioja a la Copa

El Barça B rebrà altre cop el Naturhouse La Rioja Foto: fcbarcelona.cat El Barça B rebrà altre cop el Naturhouse La Rioja

Aquest migdia s'ha celebrat el sorteig per las vuitens de final de la Copa del Rei on ja hi entren els vuit primers classificats de la lliga Asobal 14-15, entre ells FC Barcelona Lassa i Fraikin Granollers, enfrontant-se als vuit classificats de la segona ronda eliminatòria celebrada durant aquesta setmana.

Avui s'ha celebrat a la seu d'Asobal el sorteig dels vuitens de final de la Copa del Rei i els tres equips catalans que encara hi són presents ja coneixen el seus rivals.

El Barça B buscarà altre cop la proesa

El fet més destacat és que el Barça B li ha correspost el segon classificat de la lliga Asobal 14-15 i equip de Champions, el Naturhouse La Rioja, i per tant per continuar endavant haurà de repetir la proesa feta fa dos anys contra el mateix equip, quan va eliminar-lo guanyant per 39-38.

FC Barcelona a Sagunt i Fraikin Granollers a Gijon

Els altres dos equips catalans, que són el vigent campió i finalista, començaran en aquesta eliminatòria el seu camí a la Copa del Rei. El Barça jugarà a la pista del Fertiberia Puerto Sagunto, que és l'equip d'Asobal que ha deixat a la cuneta l'Handbol Bordils, i el Fraikin haurà d'anar fins Astúries per jugar contra un equip de Plata, el Juanfersa que és un dels cinc d'aquesta categoria que ha passat després d'eliminar l'Angel Ximénez de Puente Genil (26-23).

Així queden els vuitens de final: 

FC. Barcelona "B" Lassa - Naturhouse La Rioja
Juanfersa Comunicalia - Fraikin BM. Granollers
Bada Huesca - ABANCA Ademar León
BM. Alcobendas - BM. Benidorm
Go Fit Santander - Villa de Aranda
Fertiberia Puerto Sagunto - FC. Barcelona Lassa
Viveros Herol BM. Nava - Frigoríficos Morrazo
Bidasoa Irún - Helvetia Anaitasuna

Aquesta eliminatòria es disputarà a partit únic i al camp del "més feble" el proper 16 de desembre.
Els vuit classificats ja disputaran els quarts de final a doble partit.

Entrevistes