updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Partidàs de Copa a Bordils, on #lacopamola

Aquest cap de setmana la Plata Masculina s'atura per jugar la primera eliminatòria de la Copa del Rei amb els equips d'aquesta categoria jugant entre ells. Hi tenim per tant als tres equips catalans que buscaran la mateixa sort que la temporada passada.

Handbol Bordils - Atlético Valladolid, dissabte 20h
RESULTAT ACTUALITZAT: BORDILS 29-28 VALLADOLID (demà la crònica)

Com diuen a Bordils #LaCopaMola. I és que és una competició en que t'ho jugues tot a una carta i que permet jugar, si passes aquesta primera eliminatòria contra equips Asobal. Això és el que han fet les dues darreres temporades els homes de Pau Campos, que enguany ho tindran especialment difícil ja que se les hauran amb el principal favorit a la competició regular, l'Atlético Valladolid, liderat per Fernando Hernández que als seus 42 anys és el màxim realitzador de la categoria. Un repte molt complicat, però al Blanc i verd estan preparats per empènyer fort.

Palma del Río - Barça B Lassa, diumenge 12:30h

El filial del Barça juga fora de casa per la bona classificació de la lliga de la temporada passada. Veurem si els homes de Lorenzo Rueda poden superar aquest obstacle per seguir sorprenent a tothom com han fet en les dues darrers temporades, arribant a quarts i vuitens de final d'aquesta competició, eliminant cada any equips d'Asobal.

BM La Roca 28-32 Zamora

Els roquerols no van poder superar, com la temporada passada, la primera ronda de la Copa del Rei. Curiosament el botxí dels vallesans ha estat el BM Zamora, el mateix que la temporada passada va eliminar els de Guillem Estapé, llavors en segona ronda i amb un equip Asobal.

Foto (vinculada): BM La Roca

Entrevistes