updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #DHPlata: El Barça B rep un històric

Prèvia #DHPlata: El Barça B rep un històric Foto: FC Barcelona (Arxiu)

Veiem el que ens espara en aquesta 10a Jornada de la Divisió de Plata que manté al Teucro com a líder destacat.

El Barça rep un històric

El Barça B, ara novè classificat després de guanyar a terres basques el seu primer partit fora de Catalunya de la temporada, rep un altre equip basc, l'històric Bidasoa d'Irun, (que fins i tot havia arribat al títol europeu quan era l'Elgorriaga Bidasoa). Fins ara el Bidosoa només ha fet un punt fora de casa i per exemple a Bordils va caure per 32-28. El partit serà el dissabte a les 18:30 hores.

Desplaçaments complicats per Bordils i La Roca

El Bordils, que està un lloc per sota, té un partit complicat a Andalusia, en concret a la pista del Palma del Río, que ocupa la cinquena posició, però només amb dos punts més que els gironins. Per tant després d'haver guanyat a la pista del Barça B, tampoc és descabellat pensar en una altra victòria bordilenca fora de casa.

El BM La Roca és cuer amb tres equips per sobre amb un punt més i aquest cap de setmana visita a un d'ells, el BM Torrelavega, el dissabte a les 18:30 hores.

Els Maristes reben un "os"

A Algemesí, els Maristes reben la visita de segurament el segon conjunt més fort de la categoria, l'Atlético Valladolid, que a punt va estar de tombar el líder. Els valencians després de guanyar el seu primer partit fora de casa i sortir del descens buscaran la sorpresa amb el suport dels seus.

Entrevistes