updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #DHPlata: Gran derbi a la Ciutat Esportiva

Prèvia #DHPlata: Gran derbi a la Ciutat Esportiva Foto: FCBarcelona.cat (ARXIU)

Aquesta setmana ens porta un gran derbi català el dissabte a les 18:30 hores a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, on l'Handbol Bordils intentarà trencar la imbatibilitat de l'equip blaugrana a la seva pista. No els serà fàcil però vist que aquesta temporada el Barça B no és tan "ferotge" com la passada de ben segur els bordilencs somien amb el triomf amb el qual avançarien al seu rival.

A la pista hi haurà un duel entre dos dels màxims golejadors de la categoria, en concret 3r i 4t, com són Víctor Sàez i Eduard Nonó i també serà un interessant el que hi haurà a les banquetes entre dos dels entrenadors més prometedors del nostre handbol: Toni Gerona i Pau Campos.

La Roca visita el líder intractable

Per la seva part el BM La Roca, després d'assolir la seva primera victòria davant el Palma del Río, que era el tercer classificat, ara visita el líder, el Teucro de Pontevedra (dissabte a les 20 hores).

Per la seva banda el Maristes Algemesi rep un dels equips que té per sota a la classificació –el BM Barakaldo– amb el triomf clarament entre cella i cella.

Entrevistes