updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia 7a Jornada #DHPlata: El Barça B vol mantenir el nivell de la Copa

El Barça B vol guanyar a un camp complicat Foto: FCBarcelona.cat (ARXIU) El Barça B vol guanyar a un camp complicat

Després de la jornada de descans i la jornada entre setmana de la Copa del Rei –que només ha "afectat" el Barça B– ens arriba altra cop la Divisió d'Honor B, amb aquests partits:

Go Fit - Barça B, dissabte 17:15h

L'equip de Santander només ha perdut un partit (a Valladolid), és a dir que a casa seva estan "immaculats". A veure si l'equip blaugrana és capaç de donar la sorpresa i obtenir la seva primera victòria fora de Catalunya de la temporada. Si poden acostar-se al nivell que van mostrar com l'Ademar segur que en són capaços.

Handbol Bordils - Amenabar Zarautz, dissabte 20h

Els bordilencs aparentment són l'equip català que ho té més fàcil ja que reben el penúltim classificat. Un partit molt important que ha de servir per poder allunyar-se de la zona perillosa.

La Roca - Palma del Río, dissabte 20h

Els andalusos només han perdut a la pista de l'Acadèmia Octavio, per tant els roquerols ho hauran de fer molt bé per obtenir la primera victòria. Però amb el suport de la parròquia buscaran la sorpresa lluitant com ho van fer a la Copa contra tot un un equip Asobal com el Zamora.

Els Maristes visiten una pista complicada

Per la seva part l'Interstar Deporte Maristes Algemesí que, de moment té quatre punts, es desplaça a una pista complicada com la del Viveros Herol BM Nava, equip situat en vuitena posició i que a casa seva han guanyat dos partits i n'han perdut un davant el Palma del Río.

Entrevistes