updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia de la 6a Jornada de #DHPlata: Bordils rep un històric

Prèvia de la 6a Jornada de #DHPlata: Bordils rep un històric Foto: FB Bidasoa

Després de la jornada de Copa del Rei del dimecres arriba una nova jornada, la sisena, a la Divisió d'Honor Plata. Aquest cop la ressaca serà bàsicament de cansament i sense recompensa pels eliminats, i amb l'afegit de l'alegria per l'èxit només pel Barça B de Toni Gerona.

A Bordils reben un històric

El Bordils rep tot un històric de la Divisió d'Honor, i fins i tot campió d'Europa l'any 1995 quan era l'Elgorriaga i va superar a la final el Badel Zagreb, com és el Bidasoa d'Irun. Destaquen Iago Muiña i Adrian Crowley i el porter Pedja Dejanovic, entrenats per Fernando Bolea. Ara mateix ocupen la 8a plaça, mentre que el Bordils és 11è. L'ambient del Pavelló Blanc-i-Verd ha de col·laborar a una victòria històrica contra un equip que ve amb ambició però conscients que no els serà gens fàcil guanyar.

Fernando Hernàndez torna a Barcelona

El Barça B per la seva part rep el diumenge a les 12 hores tot un altre històric com és el Valladolid (ara Atlètico Valladolid), on encara juga Fernando Hernàndez, ex-jugador del Barça, i que junt amb De la Rubia són els dos puntals de l'equip, que ocupa la segona plaça, havent cedit només un punt fins ara. El Barça B és 7è però a casa ha guanyat els dos partits que ha jugat.

La Roca busca punts a un camp complicat

I el BM La Roca, cuer amb un sol punt, es desplaça a la pista de l'Alcobendas, un altre equip que havia jugat molts anys a Asobal i que ara és 9è a la classificació. Els madrilenys a casa seva de moment han guanyat l'Academia Octavio i han empatat amb el Nava, per tant no serà fàcil puntuar allà.

L'Algemesí vol començar la remuntada

Per la seva banda, el Maristes Algemesí rep el Meridiano Antequera amb la intenció d'abandonar la zona perillosa de la classificació. Els andalusos tenen quatre punts per dos dels valencians.

Foto: http://www.cbmaristasalgemesi.com/

Entrevistes