updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Jordi Gonzàlez (Bordils): “L’ambient que hi ha al nostre pavelló és únic”

  • Escrit per ELOI SIVILLA
Jordi Gonzàlez (Bordils): “L’ambient que hi ha al nostre pavelló és únic” Foto: Bernat Casero

Parlem amb Jordi Gonzàlez, porter de l’Handbol Bordils, un equip que després de molts anys per fi juga a Divisió de Plata i que de moment ho està fent molt bé, amb dos triomfs jugant com a locals. Aquest dissabte buscaran fer el 3 de 3 al Pavelló Blanc i Verd.

Com has vist l’equip fins ara en aquesta nova categoria?
Millor impossible. Per ara les coses estant anant molt bé. La setmana passada amb el Barça va ser una experiència increïble, la veritat és que jugar amb aquests equips de tanta qualitat és únic i estem aprenent molt.

Us esperàveu tenir dues victòries tant aviat?
No ens ho esperàvem, personalment jo i crec que l’equip tampoc pensàvem que tindríem dues victòries tant aviat. Això vol dir que estem treballant bé i hem de seguir en aquesta línia i continuar traient tots els punts a casa.

La permanència passa per fer-se forts a casa?
Si, és molt important guanyar a casa tots els partits com hem fet fins ara. Crec que si treus el Barça i algun dels altres equips de dalt com l’Octavio tot i que ja ha punxat, i algun altre com el Torrelavega, tots els altres partits a casa els podem guanyar. El pavelló sempre que juguem a casa s’està omplint i fins i tot ve més gent de la que pensàvem i això és molt important per nosaltres.

Hi ha molta diferència entre la Primera Estatal i la Divisió de Plata?
La veritat és que guanyar el primer partit a casa va ser clau, aquella dia ja es va notar la gran diferència que hi ha entre les dues categories. Aquí a Plata el joc és molt més ràpid, intens i la permissivitat arbitral en el contacte és molt més gran, en aquest aspecte el joc és molt més dur. Els porters també notem aquesta diferència en la localització dels llançaments que són amb molta més potència i col·locació i això es nota molt.

Com es presenta el partit d’aquesta setmana davant el Pozoblanco?
Amb moltes ganes de jugar i és una immensa il·lusió poder jugar a casa amb tanta gent que et ve a veure i sentir el recolzament que et donen és espectacular.  Sabíem que aquest any vindria més gent als partits, però no esperàvem que el pavelló s’omplís com s’esta omplint i l’ambient cada a partit a casa és sensacional.

Quan heu sortit a fora us heu trobat un ambient així en els partits que heu disputat a fora?
En les dues dues sortides que hem fins ara no, el primer dia a la pista de l’Octavio hi havia potser 600 persones, però és un pavelló amb capacitat per 3.000 o 4.000 i la veritat és que no hi havia gaire ambient. I la setmana passada davant el Barça al pavelló hi havia més gent de Bordils que no pas de casa. Crec que l’ambient que hi ha en el nostre pavelló és únic i segurament deu ser el l’únic pavelló de la categoria que s’omple cada setmana. Els altres dos camps on també hi ha molt ambient de la categoria són a Còrdoba a la pista del Pozoblanco i a Zarautz, ja que em sembla que són dos equips amb molta gent de base que omple el pavelló i donen suport a l’equip.

Del pròxim rival, del Pozoblanco teniu algun informe?
Sí, hem vist uns vídeos dels partits que han jugat que hi ha penjats en una pàgina web i hem estudiat una mica el seu joc. Tenen un central i un laterals esquerre força bons i després dos pivots molt alts i forts que fan molta feina i gols.

Entrevistes