updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Disputada la primera de les dues jornades universitàries a Cornellà

Aquesta setmana, dimarts i dimecres, Cornellà ha acollit la primera jornada universitària d'aquesta temporada. La primera de les dues jornades que definiran els equips que disputaran després les esperades semifinals del #CCU18.

1A JORNADA HANDBOL MASCULÍ #CCU18: UAB i UdG invictes

Les seleccions de les universitats de Girona (UdG) i Autònoma (UAB) van ser les millors en la primera jornada masculina disputada dimarts al Poliesportiu Riera de Cornellà. Una competició masculina que enguany compta amb set equips participants disputant una lliga de tots contra tots.

Tant la UdG com la UAB va guanyar els tres partits que van jugar (6 punts), mentre que amb 5 punts van quedar-se els equips de la Universitat de Barcelona (UB) –amb tres partits jugats– i la Pompeu Fabra (UPF) –amb quatre jugats. No van puntuar els equips de la Universitat de Vic (UVic), Universitat Ramon Llull (URL) i Universitat de Lleida (UdL).

1A JORNADA HANDBOL FEMENÍ #CCU18: UAB i UB dominen la jornada

Aquest dimecres, en aquest cas a l'espectacular Parc Esportiu de Llobregat també a Cornellà, s'ha disputat la primera de les dues jornades d'handbol femení amb sis equips participants.

Han destacat els finalistes de la temporada passada (UB i UAB) que han guanyat els dos partits que han jugat, així com la UPF que ha guanyat dos dels tres partits que ha disputat. Amb dos punts menys –i amb una victòria en tres partits disputats– s'han quedat els equips de la UPC i UVic, mentre que la URV no ha pogut sumar cap punt.

IMATGES I RESULTATS DELS PARTITS

DIMARTS : JORNADA MASCULINA

DIMECRES : JORNADA FEMENINA

Entrevistes