updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

L'equip masculí de la UB repeteix final universitària

L'equip de l'UB celebrant el passi a la final Foto: @esportsub L'equip de l'UB celebrant el passi a la final

L'equip masculí de la Universitat de Barcelona, vigent campió català i estatal, s'ha classificat aquest dijous per la gran final que es disputa divendres.

L'equip de la UB ha hagut de fer una gran fase de grups (només passava el primer de cada un dels dos grups a la final) guanyant els tres partits que ha jugat, primer contra la Universidad Miguel Hernández (34-23), després contra la d'Oviedo (33-21) i finalment contra la de León (33-31). Fins al moment el jugador del Granollers B Edgar Pérez és el màxim golejador de la competició amb gols com el que veiem en el vídeo d'@EsportsUB.

El tercer i decisiu partit contra la Universidad de León ha estat un partit molt complicat que perdien 14-18 al descans i fins de set gols a la represa, però han pogut remuntar amb èxit per aconseguir el passi a la gran final. D'aquesta manera aquest divendres jugaran contra la Universidad de Málaga defensant el títol del 2016.

- Consulta els resultats aquí

El femení no passa a la final

Per la seva banda l'equip femení també de la Universitat de Barcelona ha estat present en aquesta fase final, però no han pogut aconseguir el passi a la gran final. Les noies de la UB han acabat terceres de grup per darrere de la Universidad de Málaga (que les va guanyar 24-37) i la UCAM (21-25), i per davant de la Universitat del País Basc a qui van guanyar 26-24.

- Consulta els resultats aquí

Entrevistes