updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Definides les finals del Campionat de Catalunya Universitari

La UdG finalista en categoria masculina Foto: @udgesports La UdG finalista en categoria masculina

Aquest dijous s’han disputat al Pav-3 d’Igualada les quatre semifinals, femenines i masculines, definint les finals que es jugaran el pròxim 17 de març. En categoria femenina la jugaran UB i UVic, i en masculina UdG i UB.

Competició Femenina

La matinal d'handbol l'han obert els dos partits femenins jugats de manera simultània. Els equips que han passat a la final han estat l'equip de la Universitat de Barcelona que ha superat la UPF, i el de la UVic que ha superat en un final molt igualat a la UAB. Als dos partits s'ha vist molt de nivell, competitivitat i esportivitat.

Després d'un inici amb domini de la UB, gran reacció de la Pompeu Fabra (11-11), però un millor final de la UB els ha permès marxar al descans guanyant de cinc (21-16). A la represa, però, la UPF ha començat amb força arribat a posar-se a un sol gol, però les noies de la UB s'han refet del gran inici de les vermelles per acabar trencant el matx a falta de cinc minuts pel final.

 

Moltíssima igualtat a la pista en un partit de gran qualitat, amb diverses jugadores de Divisió d'Honor, que al final s'ha decidit per un sol gol. Al descans la igualtat era màxima (16-16), i ha continuat a la segona meitat (que ha estat aturada quinze minuts per la greu lesió d'una jugadora de la UAB a qui enviem molts ànims). Al final, el partit s'ha decidit per un sol gol a favor de la Universitat de Vic (31-30).


Competició Masculina

A les 12h s'han disputat els parits masculins, que han classificat a la Universitat de Girona i la Universitat de Barcelona, superant a la Ramon Llull i la UAB respectivament. Dos partits de gran qualitat.

Gran domini de la potent Universitat de Girona, que al descans ja dominava 17 a 10 contra la Ramon Llull. El domini del conjunt verd s'ha mantingut a la segona meitat, que ha acabat amb el mateix parcial, pel 34-20 final.

A l'altra semifinal la Universitat de Barcelona ha dominat clarament la primera meitat (16-8), però l'equip de l'Autònoma han anat igualant el marcador a la represa fins el 30-28 final. La UB es classifica per tant per les dues finals.


 Fotos de la Jornada de Semifinals (dijous 3 de març) - Facebook Esport Universitari

- Més info a www.esportuniversitari.cat/handbol

Entrevistes