updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Alp i Llívia acullen el Campionat d'Espanya Universitari d'handbol

Aquest dimarts 30 d'abril arrenca el Campionat d'Espanya Universitari 2013 que es fa al Pirineu Català sota l'organització de la Universitat Ramon Llull. Les seus dels tornejos d'handbol seran Alp i Llívia, mentre que a Puigcerdà també es jugaran les competicions de Futbol Sala, Futbol 7 i Rugb i a 7. El campionat acaba el divendres 3 de maig amb la disputa de les finals.

Estatal Universitari Handbol Masculí 2013

La fase final es jugarà en dos grups i els guanyadors jugaran la gran final. Dos representants catalans, la Ramon Llull (campió català) i la UB (subcampió).

Grup A: Universitat Ramon Llull de Barcelona (URL), la U. de Vigo (UVIGO), la U. de Córdoba (UCO) i la U. Politécnica de Madrid (UPM).

Grup B: Universitat d'Alacant (UA), la Universitat de Barcelona (UB), la Universidad de León (UNILEON) i la Universidad de Zaragoza (UNIZAR).

Podeu seguir els resultats i la competició AQUÍ

Estatal Universitari Handbol Femení 2013

Amb el mateix sistema de competició. Dos grups de quatre i els dos guanyadors jugaran la final. En aquest cas hi ha un únic representant de Catalunya, el campió català i potent equip de la UB.

Grup A: Universidad de Granada (UGR), del País Vasco (EHU) i de León (UNILEON).

Grup B: la U. C. de San Antonio de Murcia (UCAM), la Universidad d'Alacant (UA), la U. de Málaga (UMA) i la Universidad de Barcelona (UB).

Podeu seguir els resultats i la competició AQUÍ

Entrevistes