updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

URL-UB, final de la Lliga Universitària Masculina 2012-13

Aquesta setmana s'han jugat les semifinals de la Lliga Universitària 2012-13, i ja ha quedat definida la gran final, que serà Universitat de Barcelona - Universitat Ramon Llull i que es jugarà al Pavelló Camp Clar de Tarragona.

Universitat de Girona 22 - Universitat Ramon Llull 23Gran partit amb molt de nivell i intensitat el viscut al pavelló de Girona del GEiEG per part de les dues universitats.

El partit ha començat amb una URL adormida durant els primers minuts, això ha fet que la UdG es situes amb avantatges de 2-3 gols. Cap a la meitat de la primera part, la defensa de la URL ha començat a carburar i això ha fet que pogués sortir al contraatac i marxes a la mitja part amb un avantatge de 3 gols.

A la represa la UdG ha capgirat ràpidament aquesta avantatge i els últims 15 minuts de partit han sigut molt intensos per part dels dos equips, amb moltes errades de llançament per part de la URL, gràcies a la actuació del porter Jordi González i també gràcies a la gran defensa de la URL.

Els últims minuts han sigut d’infart per part dels dos equips, ja que les dues universitats han tingut opció de trencar el empat, però una errada de la UdG amb superioritat ha fet que a falta de 20 segons per acabar el partit i amb un jugador menys la URL pogués demanar temps mort que ha acabat amb gol d’ Alvaro Polo amb un gran llançament creuat que ha acabat dins la xarxa.

D'aquesta manera, la URL tornarà a jugar la final del campionat de Catalunya Masculí per segon any consecutiu.

UVIC 24 - 29 UB

La Universitat de Barcelona va passar a la final després de vèncer a casa de la Universitat de Vic 24 a 29.Felicitats als semifinalistes i sobretot als finalistes per poder jugar la final i sobretot per el fet de que segurament els dos equips puguin disputar els Campionats d’Espanya Universitaris.

Entrevistes