updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El CH Llagostera campió de la Lliga Catalana Màsters a casa

El CH Llagostera campió de la Lliga Catalana Màsters a casa Foto: @LlagosteraCH

Aquest diumenge s'ha celebrat a Llagostera la final de la lliga catalana màsters que ha tingut com a vencedor el conjunt de casa que ha superat l'Handbol Gavà.

Recordem que la ciutat de Llagostera enguany recuperava l'handbol a la ciutat després de dues temporades sense equips (l'equip sènior es va acomiadar el juny de 2014), amb aquest equip màster. La primera temporada dels màsters de l'anomenat CH Lacustaria de Llagostera no ha pogut ser millor i han format un nombrós equip que a més s'ha proclamat campió de la Lliga Catalana Màster.

La final disputada a partit únic aquest diumenge, l'ha guanyat el LLagostera davant de l'Handbol Gavà (37-32). Una final que s'ha pogut seguir en directe per Ràdio Llagostera.

Els màsters del Llagostera celebrant el títol

El camí cap a la final

En semifinals el Llagostera havia superat al BM La Roca (global de 60-57), mentre que el Gavà havia eliminat a l'Handbol Sant Quirze (global de 55-50).

A banda dels quatre semifinalistes (Llagostera, Gavà, La Roca i Sant Quirze), els altres quatre equips que van arribar a la ronda de Quarts de final van ser el Sant Fost Màster, el Sant Cugat, Canovelles i Veterans Matadepera.

Entrevistes