updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Sabadell continua fort i guanya a Sarrià

  • Escrit per SABADELL H. / CATH

Victòria del Sabadell d'Oscar Ramírez, en un partit que tot i tenir força baixes s’han aconseguit tirar endavant, sense fer un partit brillant i en una pista sempre complicada per l'ambient que s'hi respira amb l'afició local.

De bon inici, el Sabadell ha provat d'imposar la rapidesa que ja el caracteritza en el seu atac, finalitzant amb facilitat degut a les facilitats que donava la defensa sarrianenca pels laterals, però els jugadors locals han sabut respondre amb atacs llargs, amb bones penetracions entre lateral i extrem davant la falta de contundència defensiva per part dels visitants.

L'assentament dels sabadellencs en defensa  els ha permès marxar de 3 gols al minut 20, però diverses precipitacions en atac, la dificultat del control en el joc degut a la humitat que hi havia al pavelló i algunes decisions arbitrals força discutibles (costa trobar una parella que hagi estat descendida de Primera Nacional a Lliga Catalana) han propiciat que al descans el marcador reflectís un 15-16 a favor dels jugadors del Vallès.

La segona part ha començat amb una dinàmica totalment diferent, on els jugadors visitants han quadrat la defensa i han aprofitat els atacs de manera molt més efectiva buscant les fixacions i finalitzacions pels extrems. El Sarrià ha arribat a estar 4 gols per sota una bona estona, però els visitants no han estat capaços de trencar el partit, i com ja és habitual han donat ales als contraris que s'han enganxat al marcador fins al final. Una millor gestió del joc (potser davant l'experiència recent en partits ajustats) ha permès als homes de l'Oscar Ramírez emportar-se el partit i seguir sumant punts per afrontar amb més tranquil·litat el seu "Tourmalet" particular aquest mes de Novembre (Sant Joan Despí, Sant Quirze i Gavà). El Sarrià s'enfonsa una mica més i afrontarà un derbi dramàtic aquest cap de setmana a Bordils.

UE Sarrià B 28 - 31 Sabadell Handbol

Entrevistes