updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #LligaCatH: La Coope Sant Boi és el tercer classificat per a la fase pel títol

L'equip de la Coope merescut tercer classificat per a la fase final pel títol Fotos: @hcsantboi L'equip de la Coope merescut tercer classificat per a la fase final pel títol

Es va disputar la 12a jornada, que és l'antepenúltima de la primera fase, amb un empat en el gran duel al Pau Gasol.

En els partits de la jornada estan marcats en blau els equips que estan en zona de fases d'ascens (3 per grup). Aquests equips jugaran en format lliga tots contra tots, i sortiran amb 2, 1 o 0 punts segons hagin quedat primer, segon o tercer del seu grup.

Grup A: El Molins avança cap al tercer lloc

Molins 29-26 Granollers C
Bordils B 26-38 Sant Vicenç
Canovelles - Sant Martí Adrianenc B, ajornat fins al 9 de gener
Calella - Gavà, ajornat fins al 9 de gener

El Santvi va guanyar amb autoritat a Bordils, tallant bona part de les possibilitats de l'equip local de poder optar a una de les tres primeres places.

Per el tercer lloc el Molins de Rei va obtenir un triomf important davant d'un rival directe i passa a ser el més ferm candidat, tot i que Granollers C, Bordils B i Gavà encara tenen les seves opcions. El Molins tenia ben encarrilat el triomf al descans amb un 15-10 després d'haver remuntat un 0-4 inicial.

El Calella no va jugar, però està a només dos punts de tenir assegurat el lloc a la fase del títol.

Grup B: Els dos primers empaten a Sant Boi

Coope Sant Boi 31-31 Salle Bonanova 
La Roca B 25-29 Vilamajor
Cardedeu - Sant Cugat B, ajornat fins al 9 de gener
Garbí Palafrugell - Espanyol, ajornat fins al 9 de gener

Empat en el duel en el cim del grup disputat al Pau Gasol de Sant Boi, que va respondre a totes les expectatives amb un gran joc per part dels dos equips i emoció fins al final. Els dos equips presentaven un balanç golejador ben semblant i això va quedar reflectit durant el partit i en el resultat final. La primera part va ser dominada pels locals (15-13), però després els barcelonins van remuntar arribant  aposar-se per davant. Al final la Coope va sumar el punt que li faltava per tenir ben assegurada la plaça per a la fase pel títol i la Salle Bonanova té pràcticament a la mà l'obtenció del primer lloc del grup i sortir amb 2 punts a la fase final.

En l'altre partit disputat (dos van ser ajornats en l'últim moment) el Vilamajor va guanyar el derbi a La Roca i conserva opcions de classificar-se en el tercer lloc. Per això hauria de sumar dos punts més que el Sant Cugat B. Els vilamajorins jugaran a casa contra Coope i Garbí i aniran a Cardedeu, mentre que el Sant Cugat B jugarà a casa contra Coope i anirà a les pistes de Cardedeu i Bonanova.

COMENTA A TWITTER AMB L'ETIQUETA #LligaCatH

Entrevistes