updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #LligaCatH: Sant Vicenç i Salle Bonanova continuen intocables

Els dos líders encara no han cedit cap punt Fotos: dels dos clubs Els dos líders encara no han cedit cap punt

Es va jugar la 9a jornada del campionat, i Sant Vicenç i Salle Bonanova van superar els seus derbis i continuen forts amb el ple de punts.

En els partits de la jornada estan marcats en blau els equips que estan en zona de fases d'ascens (3 per grup).

Grup A: El líder s'imposa clarament en el derbi del Baix Llobregat a Gavà

Gavà 20-34 Sant Vicenç
Calella 30-28 Molins
Sant Martí Adrianenc B 34-32 Granollers C
Canovelles 24-34 Bordils B

El líder va superar amb facilitat el derbi del Baix Llobregat i continua la seva marxa imparable i quan queden 10 punts per disputar d'aquesta fase ja nomé sn'hi falten dos per assegurar la classificació per a la fase pel títol.

El Calella va fer valer la bona defensa i el factor pista per superar un rival directe i prendre-li altra vegada la plaça entre els tres primers... i de fet aprofitant l'ensopegada granollerina han pujat fins al segon lloc. Els molinencs guanyaven a deu minuts del final, però van acabar cedint.

En el duel de filials l'equip lila va trencar la seva mala ratxa de 3 derrotes seguides davant el que era el segon classificat i se situa a només dos punts del tercer lloc, igual que el Bordils B que no va fallar a Canovelles.

La lluita per les dues places que deixa lliures el Santvi està absolutament oberta amb 6 equips separats per només 3 punts, quan en queden 10 per disputar.

Grup B: La Bonanova supera l'Espanyol en el derbi

Salle Bonanova 30-28 Espanyol
Coope Sant Boi 48-20 La Roca B
Sant Cugat B  23-30 Vilamajor
Cardedeu 28-37 Garbí Palafrugell

La Salle Bonanova, el líder intocable d'aquest club, no ho va tenir tan fàcil com el de l'altre per superar el seu derbi. L'Espanyol dominava al descans (13-15) i va mantenir-se per davant uns minuts a la represa, però va cedir davant el bon final d'un rival amb més recursos, destacant el 11 gols de David Sánchez.

La Salle Bonanova ja frega també la classificació per a la fase pel títol, i amb dos puntets més també l'assegurarà. Porta 10 punts als dos equips que comparteixen el quart lloc (Garbí i Espanyol) a falta de 10 per jugar i els té el golaverage guanyat, però resulta que el Vilamajor, que és sisè, té un partit pendent i n'hi queden 12 per disputar i podria arribar a 19 punts.

La Coope no va tenir compassió del cuer del grup i el va apallissar de forma contundent. Al descans guanyaven 27-10 i va brillar Sergi Cazalla amb 14 gols.

Ja es preveien més problemes per al tercer classificat que va cedir davant del Vilamajor que va fer una gran segona part després d'arribar-se al descans amb 11-12. Els vilamajorins amb aquests dos punts i superant el golaverage se situen de ple en la lluita pel tercer lloc.

I del possible partit igualat que dèiem que es podia viure a Cardedeu, res de res. El Garbí va mantenir la bona línia del partit anterior en el qual va tenir contra els cordes el líder i va guanyar amb gran solvència. Al descans ja ho tenien ben encarrilat amb un 13-20. Va destacar Martí Casteys amb 10 gols.

La Coope també encara bé la classificació, i sembla que la lluita pel tercer lloc serà dura entre Sant Cugat B, Espanyol, Garbí i Vilamajor.

COMENTA A TWITTER AMB L'ETIQUETA #LligaCatH

Entrevistes