updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia de la 6a Jornada de Lliga Catalana Masculina

  • Escrit per GUILLEM CROSSMAN
Prèvia de la 6a Jornada de Lliga Catalana Masculina Foto: Cedida

Benvolguts seguidors de l’Handbol Català, durant la sisena jornada de la Lliga Catalana els líders tornen a tenir desplaçaments complicats igual que el tercer i cinquè classificats. Passi el que passi, els dos primers classificats no veuran robades les seves places i el mateix passarà amb els tres últims equips. Del tercer fins a l'onzè classificat pot haver-hi un ball de posicions que faci que la taula d’aquesta setmana sigui completament diferent a la de la propera.

UNIÓ ESPORTIVA SARRIÀ “B” - SABADELL HANDBOL 
dissabte a les 16:30h

Nova oportunitat pels sarrianencs d’encetar la casella de les victòries a casa amb el seu públic. Hauran de fer un partit de 10, perquè davant tindran un Sabadell que és tercer i que basa el seu joc en el dinamisme que fa tenir bons extrems finalitzadors, de posició o contraatac. De totes maneres el Sabadell no es pot despistar ni relaxar-se com li va passar la setmana passada, perquè el pavelló de la UES no perdona i els àrbitres solen fer una primera part força bona i una segona completament diferent.

CLUB ESPORTIU LA SALLE BONANOVA - HANDBOL SANT CUGAT 
dissabte a les 17h

Torna el duel de l’any passat i comença a Barcelona, tots dos equips venen de perdre un a casa i de manera polèmica segons ells i els altres de manera estrepitosa contra un dels líders. Qui guanyi passarà per sobre a la classificació. Són dues de les defenses més dures de la categoria i ens haurem de fixar en l’aportació sota pals (sembla molt més complerta la porteria dels vallesans) i l'efectivitat de cara a porteria. Veurem un partit dur i llarg que crec que si La Salle surt com sap a casa pot acabar amb una diferència ample. Molta feina tindran els col·legiats si no saben parar les accions antireglamentàries a temps. Un altre partit on qui guanyi passarà al rival.

HANDBOL BANYOLES - HANDBOL CLUB MANYANET 
dissabte a les 18:30h

Les visites a La Draga sempre són complicades, i més si vens de guanyar a tot un Granollers i ets un dels equips més irregulars del que portem de temporada. A sobre Banyoles ve de guanyar a la sempre complicada pista del Bordils. La lògica diu que els visitants han de puntuar però esperem a veure com surt el Banyoles, que ja té dues victòries i pot començar a fer pessigolles a la zona alta si guanya aquest partit. Els de Barcelona no hauran de badar en cap fase del partit ni deixar-se treure del partit per decisions arbitrals que no els puguin afavorir.

CLUB H. SANT JOAN DESPÍ - HANDBOL VILAMAJOR 
diumenge a les 12:30h

Tots dos equips busquen tenir dos punts més un cop acabi el partit amb l’al·licient de que també qui guanyi passarà per sobre amb un punt, o tres si ho fan els visitants. El Sant Joan Despí ha de demostrar que la victòria a Sant Cugat no va ser per la mala labor arbitral i sí va ser per la fe i la confiança que van treure d’on semblava que no n'hi havia. Per contra el Vilamajor vol aprofitar l’empenta que porta i poder distanciar als locals amb dos punts a domicili, que potser encara són més complicats de guanyar que els de casa. Dos defenses potents i dos ritmes de jocs força diferents.

KH-7 BM. GRANOLLERS “C” - BM LA ROCA 
diumenge a les 12:30h

Derbi vallesà dels que fan afició on La Roca visita al tercer equip de Granollers. Com a derbi que és no m’atreveixo a pronosticar res. Els locals vénen de perdre contra Manyanet i voldran demostrar que van ser un dels millors juvenils de l’any passat contra l’etern rival comarcal. La Roca hauria de vigilar força aquest partit, doncs la seva alçada i pes els hi pot jugar una mala passada si la fan servir per parar uns jugadors que són força ràpids i hàbils amb el joc sense pilota. La porteria serà clau perquè els punts es quedin a casa o facin uns pocs kilòmetres. Crec que els roquerols tornaran a patir un resultat igualat com a la primera jornada.

HANDBOL SANT QUIRZE - HANDBOL GAVÀ
diumenge a les 12:30h

Els locals acaben el seu particular periple contra els líders i hauran de buscar un resultat positiu si no volen que els que vénen per sota a la classificació els superin. El Gavà vindrà relaxat degut a que la setmana passada va passar un petit tràmit que li va assegurar tots els efectius de cara a aquest xoc. Les dues porteries funcionen força bé i veig la defensa dels Kiris força més compacta que la dels gavanencs, per contra l’atac i les transicions dels blaugranes poden fer força mal.

CLUB HANDBOL POBLENOU - HANDBOL BORDILS “B” 
diumenge a les 13:15h

El Poblenou ha de creure en si mateix tot el partit si vol guanyar punts i més a casa, no només quan veuen que poden remuntar. Veuria una victòria clara dels locals degut a que els desplaçaments dels bordilencs solen ser poc profitosos, de totes maneres no crec que els visitants vinguin de visita a Barcelona sense intentar tornar a Bordils amb els punts a la butxaca.

Entrevistes