updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Victòria agònica del Sabadell davant el Poblenou

  • Escrit per SABADELL H. / CATH

Nova victòria arlequinada dels homes de l’Oscar Ramírez, aquesta vegada davant de l’Handbol Poblenou, equip que està en aquesta categoria des de fa sis anys, amb una bona dinàmica de joc col·lectiu i que va fer patir més de l’esperat als locals.

De sortida alguns empats inicials, amb bones finalitzacions de la primera línia visitant i llançaments potents per part del lateral dret local, però desprès el Sabadell sobre el minut nou, es va posar per sobre del marcador amb avantatges de dos i tres gols fins arribar al minut 22 quan els visitants van aconseguir empatar. Després d’uns altres minuts brillants dels arlequinats es va arribar al descans amb el resultat de 14 a 11.

Excés de confiança del Sabadell i emoció final

A la segona part els arlequinats han mantingut la mateixa tònica durant el primers 10 minuts, però a partir d’aquí  la defensa ha començat a funcionar millor recuperant pilotes i s’han vist els millors minuts en atac del Sabadell que ha situat el marcador amb una clara avantatge (28-20). Aquí és on l'excés de confiança o el pensar que això estava fet, ha produït una baixada de tensió als arlequinats i els visitants en cinc minuts han fet un parcial de 0 a 5 tornant a entrar en el partit.

Els nervis han començat a estar presents en els jugadors locals que han tingut que lluitar de valent contra un Poblenou que estava veient la possibilitat de capgirar el partit quan a manca de dos partits només estava a dos gols del Sabadell. Els barcelonins han marcat i s’han posat a un gol, això ha fet que el tècnic local per preparar el següent atac, però tot s'ha posat en perill al ser assenyalada una falta d’atac dels arlequinats, permetent als visitants l’últim atac a falta de 14 segons. Els arlequinats han fet falta arribant a la fi del temps de joc amb el llançament d'una falta directa de l’Handbol Poblenou que ha sortit per sobre del travesser quedant el resultat final de 31 a 30.

Sabadell Handbol 31 - 30 Handbol Poblenou


Entrevistes