updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #LligaCatH: Ja tenim quatre equips a la fase pel títol

Fotos: dels diferents equips Sant Martí Adrianenc B, Salle Bonanova, a dalt, Sant Vicenç i Cardedeu, a sota, ja estan classificats Fotos: dels diferents equips

Es van disputar els partits corresponents a la 5a i 12a jornada del campionat i quan falta una doble jornada per acabar la primera fase, tenim 

GRUP A

Classificació

En aquest grup el Sant Martí Adrianenc  B i el Sant Vicenç ja està classificats perquè porten quatre punts d'avantatge als dos equips que els podrien atrapar, però aquests s'enfronten entre ells i per tant no poden sumar els quatre punts tant un com l'altre.

Sant Vicenç 30-31 Coope Sant Boi 
Coope Sant Boi 21-22 Sant Vicenç

Els dos derbis del Baix Llobregat van ser apassionants i guanyats per la mínima pels equips visitants. El Sant Vicenç té la classificació ja a la butxaca i la Coope conserva totes les seves opcions d'entrar a la fase pel títol.

En el primer l'equip de David Aguilar va saber reaccionar a un gran inici local (9-4), per marxar ja al vestidor per davant (14-16). A la represa van tornar a sortir fort els vicentins (22-19), però altra vegada els de Sant Boi van reaccionar per guanyar el partit. Els màxims golejadors foren Àlex Guerrero (10) per part local i Sergi Cazalla (13) per part visitant.

El segon va ser partit de defenses, sobretot de l'equip vicentí a la segona part, quan va remuntar el 13-9 del descans, encaixant només 8 gols. Els màxims realitzadors van ser els mateixos del primer partit, amb 7 gols cada un.

Sant Cugat B 34-33 Sant Martí Adrianenc B 
Sant Martí Adrianenc B 40–34 Sant Cugat B

L'equip lila, com el Sant Vicenç, va perdre el primer partit, però n'ha tingut prou amb guanyar el segon per obtenir la classificació per a la fase pel títol. 
L'equip santcugatenc, amb poques opcions d'entrar-hi, va fer un gran partit el dissabte i va obtenir ujna victòria de prestigi. El partit va ser molt igualat (16-17 al descans) i sempre amb diferències curtes. El màxim golejador va ser el local Pol Salvatella (10 gols).
Però a La Verneda l'equip de Nacho Parera no va donar opció i ho va deixar quasi decidit amb el 20-11 del descans. El màxim golejador va ser el local Eric Tuset (11 gols).

Vilamajor 28-25 Bordils B 
Bordils B 25-25 Vilamajor

Els vilamajorins van sumar tres punts que els mantenen de ple en la lluita per entrar a la fase pel títol, que se jugaran contra al Coope en l'última doble jornada.

En el primer partit l'equip vallesà va dominar sempre, això sí amb diferències curtes, passant per 14-12 del descans, i va saber jugar millor els instants finals davant la pressió rival. El màxim golejador va ser el vilamajorí Pere López (8 gols).

En el segon partit molta igualtat i repartiment de punts que deixa als vallesans amb opcions, i als bordilencs descartats.

Manyanet 28-29 Molins de Rei 
Molins de Rei 36–25 Manyanet

L'equip molinenc va superar en els dos partits al Manyanet, equip que ja estava descartat de la possibilitat de poder entrar a la fase pel títol, i amb els quatre punts encara conserva alguna esperança de poder entrar-hi.

El Molins en el primer partit dominava per 13-17 al descans i a la segona part també va mantenir el domini, però al final va veure com els locals li posaven la por al cos. El màxim golejador va ser el local Jordi Díaz amb 8 gols.
En el segon partit els molinencs van resoldre el matx a la primera part arribant al descans amb 20-10 al marcador. El màxim golejador va ser el visitant Fran España (7) i per part local Iván Carrasco i Pau Vicens (6, cada un).

GRUP B

Classificació

En aquest grup ja estava classificat l'equip de La Salle Bonanova, que es manté imbatut, i ara s'hi ha afegit el Cardedeu, que porta quatre punts al quart, el Calella, però li té el golaverage particular guanyat. 

Cardedeu 25-29 Granollers C 
Granollers C 21-22 Cardedeu

L'equip d'Àlex Viaña va perdre el primer partit, però la victòria a l'Olímpic amb un gol aconseguit en el darrer segon els dona ja la classificació gràcies a les dues derrotes del Calella davant del líder.
El primer partit va ser molt igualat, passant pel 16-15 del descans, però els granollerins van decidir amb un final magnífica amb parcial de 1 a 4. El màxim golejador va ser el granollerí Iker Segovia amb 9 gols.

En el segon partit també màxima igualtat (9-9 al descans) i triomf dels visitants amb una recuperació de pilota i gol en l'últim segon. El màxim golejador va ser el visitant Juan Carlos Cuevas amb 7 gols.

Canovelles 30–33 Gavà 
Gavà 42-22 Canovelles

El duel entre aquests dos equips ja consolidats a la categoria va ser per a l'equip gavanenc que dona un pas molt important per entrar a la fase pel títol. 
En el primer partit al Vallès l'equip gavanenc va dominar sempre amb diferències curtes (17-19 al descans), però va saber jugar bé el tram final per sumar dos punts importants. Els màxims golejadors van ser el local David Ruiz i el visitant Alejandro Arévalo amb 8 gols cada un.
En el segon partit, com ja indica el resultat, no va haver-hi color. Al descans el marcador estava en 19-12 i després els canovellins es van anar enfonsant. El màxim golejador va ser el gavanenc Pablo Sierra amb 8 gols.

Salle Bonanova 27–25 Calella 
Calella 29–32 Salle Bonanova

El líder ja estava classificat però va sumar quatre punts més davant la millor defensa del grup i deixa l'equip calellenc amb poques opcions. En el primer partit primera part igualada (13-13 al descans), gran sortida calellenca a la represa posant-se per davant (18-20), però l'equip local va anar ajustant la defensa i només va encaixar 3 gols en l'últim quart d'hora. Els màxims golejadors van ser David Sànchez, per part local, i Víctor Guijarro, per part visitant, tots dos amb 7 gols.

En el segon partit l'equip barceloní es va mostrar millor físicament i després del 13-15 del descans, va obrir un forat de sis gols (19-25) que els va permetre encara el final amb tranquil·litat. Els màxims golejadors van ser els extrems esquerrans Marc Martínez, dels locals, i Conrad Daubanton, dels visitants, tots dos amb 7 gols. 

La Roca B 41-31 Garbí Palafrugell 
Garbí Palafrugell 34-25 La Roca B

L'equip roquerol ja no tenia opcions però va fer un gran partit a casa seva, imposant un ritme alt (al descans ja dominaven per 20-14), que l'equip garbinenc no va poder resistir. Els màxims golejadors van ser els visitants Madí i Punseti amb 8 gols cada un, i per part local Albert Sànchez i Marc Navarro, amb 7 cada un.
A Palafrugell va canviar la cosa i l'equip garbinenc va estar fort en defensa, va portar el ritme del partit i al descans ja guanyava 17-10. El màxim golejador va ser Eduard Madí amb 9 gols. De tota manera la victòria no els serveix per tenir opcions d'entrar a la fae pel títol.

 

 

Entrevistes