updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

4a jornada de Lliga Catalana: Els líders tenen desplaçaments complicats

  • Escrit per GUILLEM CROSSMAN

Benvolguts seguidors de l’Handbol Català, es presenta una quarta jornada del més emocionant i igualat que podem tenir. Els dos líders tenen uns desplaçaments molt complicats i passa el mateix amb els altres 3 classificats per sota, que presenten uns enfrontaments on hauran de suar de valent:

Aquest cap de setmana els dos líders es desplacen a pistes on no els serà facil guanyar:

HANDBOL CLUB MANYANET  - BM LA ROCA 
dissabte a les 20:30h

Un dels dos partits de la jornada, es presenta un desplaçament molt complicat per als roquerols. No marxaran gaires punts de l’Illa i si aquests han de marxar els Barcelonins els vendran massa cars. Sobretot tenint en compte que poden estar molt motivats després del mal resultat a Bordils i voldran rentar-se la cara davant la sempre activa i fidel afició.

CLUB HANDBOL SANT JOAN DESPÍ  - HANDBOL GAVÀ
diumenge a les 12:30

Gran xoc de trens el que veurem al Salvador Gimeno, un Sant Joan que busca la regularitat i sumar una altre victòria a casa contra un Gavà que es presenta intractable amb un ritme de joc esgotador pels rivals. Els locals hauran de defensar com mai si volen assecar les ràpides transicions dels gavanencs i aprofitar aquells minuts on el Gavà potser no acaba de jugar tranquil. I els blaugranes poden donar un cop a la taula si guanyen al Sant Joan i mostrar-se com a únic rival possible per desbancar a La Roca.

HANDBOL BANYOLES  - SABADELL HANDBOL 
dissabte a les 18h

Tota una revàlida per als dos conjunts, el Banyoles necessita puntuar com sigui i a casa no poden faltar a la cita. Crec que es veurà un Banyoles més semblant al del partit de Gavà que no pas als altres dos partits. I si ens trobem el Banyoles que tothom espera, el Sabadell amb en Rudy ja recuperat haurà d’atacar i defensar com mai si volen puntuar. Pel Sabadell cada partit ara serà molt més complicat que els anteriors, doncs la resta d’equips no aniran confiats amb un equip acabat d’ascendir.

CLUB ESPORTIU LA SALLE BONANOVA  - HANDBOL SANT QUIRZE 
diumenge a la 13h

Aquest desplaçament li podria costar algun punt als Kiris si no surten tan entonats com la setmana passada. La pista de La Salle és complicada si els locals defensen com saben i l’atac es fluït. Aquesta és la teoria, però la pràctica diu que Sant Quirze és una de les millors defenses de la categoria i ofensivament parlant no fallen gaires ocasions. Si el partit comença malament pels de casa però aconsegueixen no perdre la calma i seguir sumant potser tindrem un partit força igualat.

KH-7 BM. GRANOLLERS “C”  - HANDBOL BORDILS “B” 
dissabte a la 17h

Comença la jornada a Granollers amb un duel de filials. Podrem veure si el Granollers vol seguir a la part alta de la classificació i si el partit de l’altre dia va ser només fruit d’un mal partit que es pot tenir a la temporada o si afronten un mal cicle de resultats. El mateix passa amb el Bordils, la victòria contra Manyanet no crec que hagi de ser un fet puntual i haurien de sortir a per totes per treure un bon resultat. Veurem un partit molt ràpid i vistós.

CLUB HANDBOL POBLENOU – HANDBOL VILAMAJOR 
diumenge a les 12:30

Gran oportunitat per a tots dos equips de seguir sumant punts i bon joc. Un partit que hauria de guanyar Poblenou si plantegen la seva defensa pressionant amb ràpides sortides i una bona actuació a porteria. De totes maneres el Vilamajor com a visitant ha de guanyar confiança i practicar un handbol de més qualitat i no dubto que estan treballant en aquesta línia.

UNIÓ ESPORTIVA SARRIÀ “B”  - HANDBOL SANT CUGAT 
diumenge a les 12:30

Crec que aquesta setmana el Sarrià podria estrenar la casella de punts, el que passa que juga contra Sant Cugat, que ve indignat degut al resultat de la setmana passada. Crec que els locals hauran de fer valdre el factor pista més que mai per poder puntuar i potser això fa que la pressió dels vallesans els hi jugui males passades.

Entrevistes