updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #LligaCatH: El campió vol mantenir la seva reacció

Imatge del partit de la temporada passada Foto: @radiocalellatv Imatge del partit de la temporada passada

Dotzena jornada de lliga i penúltima de la primera volta, que acabarà just abans de Nadal. De moment Terrassa és líder i ... l’acompanyaria en les fases.

El partit de la jornada a Calella:
Calella (13è) - Gavà (2n), dissabte 20 h

El campió està en zona de descens, però està clar que reaccionant. Té un partit menys jugat i si observem els resultats de les últimes cinc jornades veurem que han sumat més punts (6 per 5) que no pas l’equip gavanenc. Per tant que ningú pensi que els de Xavi Sànchez “Brus” ho tindran fàcil davant els de Toni Guijarro, que en les últimes jornades ja han millorat molt en l’aspecte defensiu.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Calella

(-1 partit)

13

8

25

26

G

P

P

G

G

Gavà

3

15

30

28

G

P

G

P

E

Sabadell (2n) - Canovelles (6è), dissabte 18:15 h

L’equip sabadellenc de Sergi Cifré ja porta sis victòries seguides i s’ha situat en posició de fases. Els visita a Can Balsach un equip capaç de tot, que ha mostrat un potencial semblant al dels locals en atac, però que en defensa és una mica inferior, cosa que els va portar a caure a Terrassa i Molins encaixant molts gols.

Salle Bonanova (4t) - Cardedeu (11è), dissabte 16 h

L’equip barceloní repeteix a casa després de guanyar amb contundència el Garbí. Ara rep un equip que acaba de sortir de la zona de descens guanyant a Canovelles i anirà crescut a la Bonanova.

Coope Sant Boi (5è) - Granollers C (14è), dissabte 18 h

En teoria, veient la marxa dels dos equips, partit fàcil per als locals que són l’equip menys golejat (25 de mitjana), mentre que els granollerins són els més golejats (35 de mitjana).

Terrassa (1r) - Bordils B (9è), dissabte 19:30 h

El líder s’està mostrant molt fort a casa amb registres sempre per sobre dels 30 gols, però farà bé de no refiar-se d’un rival que necessita guanyar després de quatre jornades sense fer-ho.

Garbí Palafrugell (10è) - Molins (7è), dissabte 19:15 h

L’equip empordanès, l’equip menys golejador de Lliga, porta tres derrotes seguides encaixant molts gols. No els serà fàcil la reacció davant d’un equip que ve de guanyar a La Verneda i d’empatar amb el líder.

Sant Martí Adrianenc B (8è) - Vilamajor (12è), dissabte 18 h

L’equip de Nacho Parera, molt irregular en les últimes jornades, vol guanyar a casa, cosa que no fa des del 13 d’octubre. Els visita un equip que porta tres derrotes seguides i ha caigut en zona de descens també té ganes de reaccionar.

COMENTA A TWITTER AMB L'ETIQUETA #LligaCatH

Entrevistes