updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #LligaCatH: El líder té un escull complicat a La Verneda

El Sant Martí Adrianenc B no ha cedit cap punt a La Verneda Arxiu El Sant Martí Adrianenc B no ha cedit cap punt a La Verneda

15a jornada amb quasi tots els partits de gran interès i destacant els que es disputen a Sabadell i sobretot a La Verneda.

El partit de la jornada a La Verneda :
Sant Martí B (3r) - Calella (1r), diumenge 11:30 h

Molt bon partit a La Verneda on el líder ho pot passar malament per mantenir la seva imbatibilitat si l’equip local imposa el seu ritme. De moment l’equip lila no ha perdut cap punta  casa seva en els 7 partits jugats i només contra el Bordils B es van quedar per sota dels 30 gols... i això va ser en el primer partit de lliga. Després la seva mitjana de gols marcats a casa ha estat de 35 gols per partit.

Però els calellencs tenen la segona defensa de la Lliga i només han cedit un punt a fora, a la pista del Sabadell, i això també va ser en el primer partit de lliga. Després els de Salva Puig han guanyat 5 partits seguits com a visitants, amb una mitjana de gols encaixats de 24 per partit.

Veurem qui imposa el seu ritme...

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Sant Martí Adrianenc B

3

17

30

27

G

P

G

G

G

Calella

1

26

27

23

G

G

G

G

G

Els altres partits per ordre cronològic:

Sabadell (5è)- Banyoles (2n), dissabte 18:30 h

L’altre equip en posició de fases d’ascens també té un partit difícil a Can Balsach. També és un enfrontament entre un equip de més potencial golejador (mitjana de 30 gols per partit) i els visitants de forta defensa (mitjana de 22,5 gols encaixats), la millor de la lliga. El marge de punts d’avantatge que han aconseguit els banyolins sobre el tercer els pot permetre jugar amb més tranquil·litat.

Gavà (6è)- Cardedeu (10è), dissabte 18:30 h

Partit entre dos equips d’alt potencial golejador, per sobre dels 30 gols de mitjana  i separats per quatre punts a la classificació, els locals en zona tranquil·la i els visitant només quatre punts per sobre del descens.

Terrassa (9è) - Parets (12è), dissabte 19:30 h

L’equip egarenc va fer un gran partit a Banyoles i ara, a casa, volen aconseguir la primera victòria de l’any davant un equip molt apurat, ja que està en zona de descens i acaba de perdre a casa seva.

Manyanet (13è)- Coope Sant Boi (8è), dissabte 20 h

Els de l’Illa Diagonal són capaços del millor com s’ha demostrat amb les victòries davant Banyoles i a Canovelles. Per a ells el partit és molt important davant un equip en zona tranquil·la, que ha començat l’any superant el Gavà.

Cambrils (14è)- Bordils B (4t), dissabte 20 h

Els bordilencs acaben de perdre a casa i s’han quedat molt despenjats dels dos primers, però no haurien de fallar a la pista del cuer.

Granollers C (11è)- Canovelles (7è), diumenge 13 h

Bon derbi vallesà on l’equip canovellí, molt més segur aquesta temporada coma  visitant, vol aconseguir una victòria de prestigi a l’Olímpic. L’equip granollerí, amenaçat pel descens, no pot fer concessions.

COMENTA A TWITTER AMB L'ETIQUETA #LligaCatH

Entrevistes