updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #LligaCatH: Comença la segona volta amb un gran partit a Calella

El Calella a casa seva només ha cedit un punt davant el Banyoles Arxiu El Calella a casa seva només ha cedit un punt davant el Banyoles

Primera jornada de la segona volta que comença amb el Calella líder i amb el Banyoles acompanyant-lo en lloc de fases.

El partit de la jornada a Calella:
Calella (1r) - Sabadell (4t), diumenge 18 h

El líder busca l’onzena victòria seguida davant un dels dos equips que ha estat capaç de robar-los un punt durant la primera volta, quan en el partit inaugural del campionat van empatar a 24 a Can Balsach.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Calella

1

24

27

23

G

G

G

G

G

Sabadell

(-1 partit)

4

16

30

28

G

G

E

G

P

Banyoles (2n) - Terrassa (8è), dissabte 18 h

L’equip banyolí va guanyar a Terrassa per 28-35, però l’equip egarenc ha anat agafant l’aire a la categoria i pot posar-los més problemes que en aquell partit, tal com van fer-ho a la pista del Bordils B (34-33). Però l’equip local no pot fallar.

Bordils B (3r) - Sant Martí Adrianenc B (5è), dissabte 19:30 h

El mateix dia que es troben els dos sèniors A a La Verneda ho fan els dos sènior B en terres gironines. A la primera volta es van imposar els liles per 26-22, però ja se sap que fora de casa baixen força i només han pogut sumar un punt com a visitants en tota la primera volta. I els bordilencs intentaran fer valer la seva millor defensa.

Canovelles (6è) - Manyanet (13è), diumenge 19 h

L’equip canovellí està en posició força còmoda, però té un repte que és fer-se fort a casa, son només ha guanyat 2 dels 7 partits jugats. Rep l’únic equip que ha pogut derrotar el Banyoles i que es bastant fort defensivament. A la primera volta el resultat va ser de 20-26.

Cardedeu (10è) - Cambrils (14è), dissabte 19 h

L’equip local només ha guanyat un dels 9 últims partits i té una bona ocasió de millorar aquesta estadística amb la visita del cuer al qual ja va derrotar en terres tarragonines per 22-29.

Coope Sant Boi (9è) - Gavà (7è), dissabte 17:30 h

Interessant derbi del Baix Llobregat entre dos equips instal·lats a la zona intermèdia i separats per només tres punts. A la primera volta es van imposar els gavanencs per 27-24, però ara els de David Aguilar, que a casa seva superen quasi sempre els 30 gols, volen girar la truita.

Parets (11è) - Granollers C (12è), dissabte 19:45 h

I finalment un altre derbi, aquest del Vallès Oriental on s’enfronten dos rivals directes que lluiten per evitar el descens. A la primera volta van guanyar els granollerins (35-28), però ara els paretans semblen en bon moment, tot i la derrota patida a Gavà, i intentaran superar l’equip més golejat del campionat.

COMENTA A TWITTER AMB L'ETIQUETA #LligaCatH

Entrevistes