updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #LligaCatH: El Canovelles és líder en solitari

El Canovelles és líder solitari (imatge d'un temps mort a l'Illa Diagonal) Foto: Alfredo Moya El Canovelles és líder solitari (imatge d'un temps mort a l'Illa Diagonal)

Després de la tercera jornada el Canovelles es queda sol com a líder després de la seva treballada victòria a Terrassa i fent el 3 de 3. Però quatre equips més encara estan imbatuts.

El partit de la jornada és de defenses:
UEH Calella 16-16 Banyoles

S’enfrontaven dos equips imbatuts, que ho continuen estant, però que ara veuen com el Canovelles es converteix en líder solitari. Per als calellencs, que al descans perdien 6-10, el punt els va saber molt millor que als visitants, que a poc del final guanyaven 14-16.

Marc Martínez i Pau Palacios (4) van ser els màxims golejadors locals i Julien Laserre (5) dels visitants.

EL PARTIT EN DIRECTE / Ràdio TV Calella

Terrassa 25-26 Canovelles

El líder va superar la prova de foc a Can Jofresa davant un equip que va plantar cara en tot moment (al descans el marcador estava en 10-11), i que només va cedir davant la superior experiència d'alguns jugadors visitants que solen marcar la diferència.

David Ruiz (6 gols) i Xavier Marqués (7), van ser els màxims golejadors dels canovellins i el màxim golejador local va ser Jairo Goméz (6).

Gavà 32-30 Bordils B

Un bon partit entre dos ex-1a Estatal, que es va decantar cap al costat d'un equip local, que aquesta temporada no sembla disposat  a deixar escapar punts del Jacme March.

Granollers C 33-38 Coope Sant Boi

Gran partit dels de David Aguilar a l'Olímpic d'on van poder treure dos valuosos punts, gràcies a un gran treball ofensiu superant fàcilment la defensa granollerina. Al descans l'equip del Baix Llobregat ja guanyava de 5 (14-19) i va saber gestionar bé l'avantatge, tot i que en algun moment els locals es van acostar a un gol.

Van destacar per part visitant Kevin Cordero (6) i Jonatan Garcia (7) i per part local Josep Quirós (8) i Daniel Navarro (7).

Manyanet 24-25 Cardedeu

El Manyanet, ja amb jugadors incorporats procedents del Sant Miquel, va tenir ben a prop la victòria, però se'ls va acabar escapant. Van frenar bé el Cardedeu, l’equip més golejador de la categoria, però els va faltar un punt en atac. El matx va ser molt igualat i amb alternatives (13-12 al descans). Els vallesans amb els dos punts es mantenen a la part alta.

Van destacar David Estruch (9 gols) pels locals i Joan Codina (8) pels visitants.

Sabadell 34-30 Parets

Els sabadellencs van tornar a oferir la imatge de la temporada passada amb un alt rendiment ofensiu per derrotar un equip paretà que continua amb zero punts. Al descans el partit estava encara per decidir (18-16), però a la represa els sabadellencs millorant la defensa i sortint al contraatac van anar obrint una mica més de forat.

Per part local van destacar Albert Miquel (10) i Guillem Bosch (6) i pels paretans Lluís Macarro (6).

Sant Martí Adrianenc B 34-23 Cambrils

Els cambrilencs van donar una bona imatge durant bona part del partit, però van acabar cedint davant un equip on 12 jugadors van marcar.

COMENTA A TWITTER AMB L'ETIQUETA #LligaCatH

Entrevistes