updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #LligaCatH: El partit de la jornada es juga a Calella

Imatge del partit de la temporada passada entre Calella i Banyoles Arxiu Imatge del partit de la temporada passada entre Calella i Banyoles

Tercera jornada a la qual s’arriba amb Canovelles i Banyoles a dalt com a únics equips amb el ple de punts, i amb tots una sèrie de partits molt interessants.

El partit de la jornada al Maresme:
Calella (5è) - Banyoles (2n); diumenge 18 h

S’enfronten dos equips imbatuts, que la temporada passada van lluitar quasi fins al final pels llocs d’honor. En aquella ocasió van guanyar es calellencs per 22-17.

EL PARTIT EN DIRECTE / Ràdio TV Calella

Terrassa (9è) - Canovelles (1r), diumenge 12:15 h

El líder també té una dura prova de foc a Can Jofresa on l’espera l’equip d’Andrés Expósito amb ganes d’obtenir el primer triomf a casa després de guanyar a Parets.

Gavà (4t) - Bordils B (10è), divendres 18:30 h

Dos ex-1a Estatal, que han començat bé la lliga, s’enfronten al Jacme March en un matx que de ben segur serà d'alta intensitat i haurem de veure si l'atac local (mitjana de 33 gols per partit) pot amb la defensa visitant (21 gols encaixats per partit).

Granollers C (7è) - Coope Sant Boi (8è), diumenge 13:15 h

Els dos equips estan igualats a dos punts i jugant a casa sembla que els granollerins són lleugerament favorits.

Manyanet (12è) - Cardedeu (3r), diumenge 13 h

El Cardedeu és l’equip més golejador i es manté imbatut, però haurà de superar una dura prova a l’Illa Diagonal davant un equip que té ganes de sumar els primers punts.

Sabadell (11è) - Parets (13è), dissabte 17:30 h

Els sabadellencs amb Sergi Cifre a la banqueta han canviat la seva imatge i són el segon menys golejador... però també el segon menys golejat, cosa que els fa favorits jugant a Can Balsach, davant un equip que no ha puntuat.

Sant Martí Adrianenc B (6è) - Cambrils (14è), dissabte 20:45 h

D’entrada sembla el partit més desnivellat, a favor dels de casa, a no ser que els cambrilencs canviïn notablement la imatge que s’ha vist d’ells fins ara.

COMENTA A TWITTER AMB L'ETIQUETA #LligaCatH

Entrevistes