updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #LligaCatH: S'acaba amb el descens de tot un històric com és el Manyanet

El Manyanet diu adéu a la Lliga Catalana després de 12 temporades Foto: arxiu El Manyanet diu adéu a la Lliga Catalana després de 12 temporades

S'ha acabat el campionat amb la Salle Bonanova campió i Poblenou,que també jugarà fases d'ascens a 1a Estatal, subcampió. Baixen Lleida Pardinyes, Sant Llorenç/Sant Feliu i Manyanet. Queden a l'espera del que pugui passar a les fases el Parets (que baixarà si només puja un) i Canovelles (que baixaria si no puja cap dels dos).

El partit de la jornada a Parets:
Parets 27-22 Sant Llorenç/Sant Feliu

L’equip paretà va guanyar després d'un partit de nervis i en el qual el Santllo, tot i estar ja descendit, va presentar dura batalla, en el seu darrer partit a Lliga Catalana.

Es retira el porter del Parets, Manolo Romero

UEH Calella 27-30 Manyanet

L’equip barceloní ha acabat amb la seva quarta victòria consecutiva que no li han servit de res. El Manyanet, un equip amb gran tradició, després de 12 temporades consecutives a Lliga, 2 a 1a Estatal, 3 a la 1a Catalana (quan encara no hi havia la Lliga Catalana), 4 més a 1a Estatal, en una època en que va ser campió de grup la temporada 1997-98, i alguna més a 1a Catalana, baixa al segon nivell català.

L'equip calellenc que ha acabat la temporada força desmotivat va anar sempre per darrera per sumar la quarta derrota consecutiva, però amb l'objectiu de la permanència acomplert.

Cambrils 24-28 Canovelles

Els cambrilencs acaben el tercer lloc, tot i la seva segona derrota a casa en tota la temporada (només havien perdut en el partit inicial davant la Salle Bonanova, vaja que han fet un capicua). Els canovellines van sumar dos punts que poden ser molt importants, ja que eviten el quart lloc per la cua i per tant només necessiten que pugi un dels dos equips catalans que jugarà fases.

Gavà 24-20 Banyoles

Els gavanencs han fet un bon final (una sola derrota en 7 partits) després d'un campionat força gris i acaben en el 9è lloc, que és el primer absolutament tranquil. Els banyolins acaben com la millor defensa del campionat, però en quart lloc, ja que perden el tercer lloc pel golaverage particular amb Cambrils (23-20 a Cambrils i 23-23 a Banyoles).

Poblenou 30-30 Sant Martí Adrianenc B

El derbi de la part marítima de Barcelona va tornar a ser igualat com el de la primera volta i els liles acaben en el cinquè lloc, on haurien quedat encara que haguessin guanyat, i amb  la satisfacció de no haver caigut davant el seu rival (a la 1a volta van guanyar 29-28).

Coope Sant Boi 37-32 Salle Bonanova

La Coope tanca un gran campionat amb un triomf de prestigi davant el campió. Els de David Aguilar han fet sobretot una gran segona volta amb només 3 derrotes i com a 4t millor equip del segon tram del campionat.

Lleida Pardinyes 26-32 Sabadell

Comiat de l’equip lleidatà a Lliga, després de 5 temporades. Van perdre davant un equip arlequinat que acaba en un excel·lent 6è lloc. Els lleidatans volien acomiadar-se amb un triomf i van dominar la primera part (13-12 al descans), però a la represa els sabadellencs, tot i les baixes, van acabar imposant-se amb defensa sòlida i corrent quan podien.

 

COMENTA A TWITTER AMB L'ETIQUETA #LligaCatH

Entrevistes