updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #LligaCatH: S'acaba la lliga amb la decisió del descens a Parets i Calella

El Parets necessita guanya a casa (imatge del Parets - Calella) Foto: arxiu El Parets necessita guanya a casa (imatge del Parets - Calella)

Es disputa l’última jornada i s’ha de decidir la tercera plaça de descens i els dos equips que ocuparan les possibles places de descensos compensats.

El partit de la jornada a Parets:
Parets (11è) - Sant Llorenç/Sant Feliu (13è), dissabte 20 h

L’equip paretà, si guanya, evita el descens directe i restarà a l’espera del que faci el Canovelles a Cambrils per saber si acaba en 10è o 11è lloc, i després del que facin els dos equips que faran fases per saber si la salvació és definitiva.
El Santllo de Xepkin en el que és, de moment, seu darrer partit a Lliga, farà de jutge.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Parets

11

17

631

701

P

G

G

P

P

Sant Llorenç

13

11

660

735

P

P

G

P

G

UEH Calella (7è) - Manyanet (12è), dissabte 20 h

L’equip barceloní ha fet un bon final i busca la quarta victòria consecutiva que li podria donar la permanència, de moment, a l'espera de les fases, si el Santllo guanyés o empatés a Parets. El golaverage entre Manyanet i Parets està igualat, però el general és millor el de l’equip barceloní.

Cambrils (3r) - Canovelles (10è), dissabte 20 h

Els cambrilencs volen la tercera plaça que ara ocupen i això podria enviar el Canovelles al quart lloc per la cua i per tant podria baixar si només puja un equip català a 1a Estatal dels dos que faran fases.

Gavà (9è) - Banyoles (4t), dissabte 19:15 h

Els gavanencs ja estan tranquils però voldran donar una satisfacció a la seva afició després d’una temporada no massa bona. Al davant un equip banyolí que lluita encara pel tercer lloc.

Poblenou (2n) - Sant Martí Adrianenc B (5è), dissabte 20 h

Un bonic derbi de la part marítima de Barcelona, aquesta vegada al Pavelló de la Mar Bella, per acabar un campionat on tots dos equips han fet una gran campanya. Els poblenovins volen revenja del 29-28 de la primera volta a La Verneda.

Coope Sant Boi (8è) - Salle Bonanova (1r), dissabte 17:30 h

També la Coope tanca el campionat amb un partit maco de jugar, contra el campió, i amb ganes de demostrar el bon nivell que han assolit durant tota la temporada.

Lleida Pardinyes (14è) - Sabadell (6è), dissabte 20:30 h

Comiat de l’equip lleidatà que tornarà a 1a Catalana després de 5 temporades. Reben un equip arlequinat que, si guanya, mantindrà segur la 6a plaça.

 

COMENTA A TWITTER AMB L'ETIQUETA #LligaCatH

Entrevistes