updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #LligaCatH: El Poblenou pot assolir les fases a la Nova Icària

El Poblenou no ha cedit cap punt al seu pavelló Foto: arxiu (partit Poblenou - Gavà) El Poblenou no ha cedit cap punt al seu pavelló

Es disputa la 24a jornada, l’avant-penúltima, en la qual el Poblenou podria aconseguir les fases i on el Manyanet podria quedar sentenciat al descens a 1a Catalana. Però ja veurem que passa...

El partit de la jornada a la Nova Icària:
Poblenou (2n) - Canovelles (9è), diumenge 12:30 h

Si guanya aquest partit i el Sant Martí B no ha guanyat el dia abans, l'equip poblenoví ja tindran les fases d’ascens a la mà. I el fet que no hagin cedit cap punt en tota la temporada a casa sembla que els fa favorits. Però atenció perquè reben un equip que no té la permanència assegurada i si perd podria caure a la quarta plaça per la cua, que ja se sap que pot portar problemes.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Poblenou

2

35

682

618

G

G

G

G

P

Canovelles

9

18

630

688

P

G

E

P

P

UEH Calella (6è) - Gavà (11è), diumenge 18:15 h

Els gavanencs, després de la dura derrota davant el líder intentaran sumar dos punts que els doni la permanència... si només baixen tres equips. Però l’equip calellenc voldrà donar una satisfacció als seus seguidors després de la derrota davant el Parets de la setmana passada.

Parets (10è) - Banyoles (5è), dissabte 17:45 h

Els paretans van aconseguir una gran victòria a Calella i ara busquen la tercera seguida davant un equip banyolí amb molt poques opcions de poder quedar segon.

Coope Sant Boi (8è) - Sabadell (7è), dissabte 19 h

L’equip vermell, com comentem a sota, encara necessita un punt per tenir la permanència matemàtica (per si hi ha descensos per compensació).., o que el perdia Parets i Gavà. Però faran bé de sumar-lo ells davant la seva afició. I atenció perquè el rival acaba de donar un bon disgut al Poblenou.

Sant Martí Adrianenc B (3r) - Salle Bonanova (1r), dissabte 17:45 h

L’equip local va aconseguir un empat a la 1a volta a La Salle i ara els de la Bonanova volen prendre’s la revenja i sumar dos punts que els acostin una mica més al títol de Lliga que ja havien aconseguit fa tres temporades.

Lleida Pardinyes (14è) - Manyanet (12è), dissabte 20:30 h

L’equip barceloní a la desesperada busca dos punts... que podria ser que no li servissin de res si Parets i Gavà guanyen.

Cambrils (4t) - Sant Llorenç/Sant Feliu (13è), dissabte 18:30 h

Els cambrilencs mantenen remotes opcions, que passen perquè el Poblenou ho perdi tot i ells ho guanyin tot. Per tant hauran de sumar els dos punts davant un equip ja descendit.

La lluita per la segona plaça

Això és els que els queda als aspirants. En MAJÚSCULA partits a casa i en minúscula partits a fora.

 

Pts

24a jornada

25a jornada

26a jornada

Poblenou

35

CANOVELLES

Bonanova

S. MARTÍ B

S.Martí Adr. B

31

BONANOVA

GAVÀ

Poblenou

Cambrils

30

SANTLLO

Sabadell

CANOVELLES

Banyoles

30

Parets

CALELLA

Gavà

 

La lluita per evitar el descens

Recordem que Lleida Pardinyes i Sant Llorenç/Sant Feliu ja han baixat. En principi baixen tres equips. Però degut al descens de dos equips catalans de 1a Estatals, s’ha de quedar a l’espera de veure que faran els dos equips que jugaran fases per saber si baixen un o fins i tot dos equips més. Això fa que la Coope encara no estigui salvat del tot. Té el golaverage empatat amb el Parets (però té millor el general) i el té perdut amb Gavà. I fins i tot en un triple empat entre els tres equips la Coope quedaria l’últim de la “lligueta” i seria quart lloc per la cua. El que diem sempre: és molt difícil... però és possible.

 

Pts

24a jornada

25a jornada

26a jornada

Coope

23

SABADELL

Canovelles

BONANOVA

Canovelles

18

Poble Nou

COOPE

Cambrils

Parets

17

BANYOLES

Manyanet

SANTLLO

Gavà

17

Calella

S.MARTÍ ADR. B

Banyoles

Manyanet

12

Lleida Pardinyes

PARETS

Calella

COMENTA A TWITTER AMB L'ETIQUETA #LligaCatH

Entrevistes