updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #LligaCatH: Bon partit a Parets en la lluita per fugir del descens

Imatge del partit Parets- Calella Foto: arxiu Imatge del partit Parets- Calella

Es disputa la 22a jornada en la qual sembla que els dos primers han de donar un pas més cap a les fases. Forta lluita a la zona baixa per evitar el descens.

El partit de la jornada a Parets del Vallès:
Parets (11è) - Gavà (10è), dissabte 17:45 h

Importantíssim partit en la lluita per la permanència entre els dos equips que la temporada passada van fer una gran campanya i  ocupen ara mateix les places de “possibles descensos compensats” i que també han de guanyar punts per evitar la possible escomesa d’un Manyanet que ha de reaccionar.

Els paretans fa cinc jornades que no guanyen i han de treure tot l’orgull davant el que ha de treure també un equip que encara és l’actual campió, i que anirà amb ganes de revenja per 24-27 de la 1a volta a Gavà.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

 Parets              (-1 partit)

11

13

514

582

P

P

P

E

P

Gavà

10

15

584

612

G

P

P

G

E

Poblenou (2n) - Sant Llorenç/Sant Feliu (13è), diumenge 10:30 h

En teoria l’equip de Marc Revolta, que ho ha cedit cap punt a la seva pista, ha de superar amb certa facilitat la resistència del penúltim classificat per sumar dos dels 6 punts que els falten per tenir les fases a la butxaca. Però han de recordar que a la primera volta només van poder empatar a Sant Feliu a 24 gols.

Salle Bonanova (1r) - Canovelles (9è), dissabte 18 h

El líder també pot donar un pas més cap a les fases (només els falten 3 punts) davant d’un equip que anirà a totes perquè no està salvat encara. A la primera volta victòria barcelonina per 27-37.

Coope Sant Boi (8è) - Manyanet (12è), dissabte 19 h

La Coope té la permanència assegurada si no hi ha descensos compensats, però vol mantenir la seva gran trajectòria i donar un pas més per assegurar-la del tot. Però atenció perquè rep un equip molt necessitat i en situació límit, que va fer un gran partit contra el Poblenou. A la 1a volta victòria del del Baix per 24-25.

Sant Martí Adrianenc B (5è) - Sabadell (7è), dissabte 17:45 h

Els arlequinats juguen el seu quart partit seguit fora de casa i ho fan en la pista d’un dels equips que ha cedit menys punts a casa (només 3) i que encara opta al tercer lloc.

A la primera volta la victòria va ser per als arlequinats per 35-32.

Lleida Pardinyes (14è) - UEH Calella (6è), dissabte 19:30 h

L’equip calellenc va ressuscitar davant el Cambrils i en aquest partit podria gairebé sentenciar els lleidatans al descens.

Clara victòria maresmenca a la 1a volta per 28-19.

Cambrils (4t) - Banyoles (3r), dissabte 20 h

Partit d’alt voltatge, com ho va ser el de la 1a volat (23-23) entre el segon millor atac i la millor defensa i on està en joc la tercera plaça i la possibilitat de continuar lluitant per la segona.

Endarrerit 21a jornada:
Parets (11è) – Lleida Pardinyes (14è), diumenge 11:30 h

Els dos equips hauran jugat el dia anterior i veurem amb quina moral i quines forces arriben a aquest partit, en el qual els lleidatans podrien quedar condemnats al descens.

COMENTA A TWITTER AMB L'ETIQUETA #LligaCatH

Entrevistes