updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #LligaCatH: Els dos primers s'enfronten a Banyoles

El Banyoles A, el líder, acompanyat dels seus B i C Foto: Handbol Banyoles El Banyoles A, el líder, acompanyat dels seus B i C

Cinquena jornada de lliga que ens porta un gran enfrontament a La Farga de Banyoles entre els dos primers i altres partits molt interessants.

El partit de la jornada a La Farga de Banyoles:
Banyoles (1r) - Salle Bonanova (2n), dissabte 17:45 hores

Dos equips amb passat a 1a Estatal dominen la classificació i s’enfronten al pavelló de La Farga de Banyoles. Tots dos estan imbatuts i mostren un balanç de gols força semblant. L’equip barceloní haurà de fer valer tot el seu potencial ofensiu per superar la millor defensa del grup (21 gols encaixats per partit).

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims quatre partits

Banyoles

1

8

121

83

G

G

G

G

 

Bonanova

2

8

124

90

G

G

G

G

 

UEH Calella (5è) - Sant Martí Adrianenc B (3r), dissabte 18 h

Gran partit també a Calella, entre l’equip de Salva Puig, nou a la categoria, però amb gent molt experimentada, i que rep l’equip màximg golejador del grup, que encara està imbatut i que ha guanyat els dos partits jugats fora de casa.

Manyanet (8è) - Canovelles (10è), dissabte 20 h

L’equip barceloní ha guanyat els dos partits jugats a casa i busquen el tercer triomf davant un equip que acaba de caure a casa seva de forma espectacular davant el líder.

Gavà (9è) - Cambrils (4t), dissabte 21 h

Els campions de la temporada passada només han pogut guanyar un partit i no ho tindran fàcil davant els cambrilencs que s’han adaptat molt bé a la nova categoria i són el 2n equip més golejador.

Parets (13è) - Poblenou (7è), dissabte 17:45 h

Els paretans, que tan bona campanya van fer la temporada passada, necessiten un triomf, ja que encara no han puntuat. Al davant tindran un dels aspirants a l’ascens que tampoc ha començat amb la força de la temporada passada.

Lleida Pardinyes (14è) - Coope Sant Boi (12è), dissabte 19:30 h

Duel dramàtic entre dos dels equips que encara no han puntuat.

Sant Llorenç/Sant Feliu (11è) - Sabadell (6è), dissabte 18:30 h

Bon partit també en el qual els de Xepkin busquen el primer triomf a Lliga davant el Sabadell d’Isra, que només ha perdut a la pista del líder.

RECORDEU: Si feu fotos dels vostres equips o dels partits ens les podeu enviar a gol@cathandbol.cat

COMENTA A TWITTER AMB L'ETIQUETA #LligaCatH

Entrevistes