updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

L'Handbol Sant Vicenç puja a #1aEstatal

El Sant Vicenç celebrant l'ascens aconseguit aquest diumenge Foto: Invitro SL @jminvitro El Sant Vicenç celebrant l'ascens aconseguit aquest diumenge

L'Handbol Sant Vicenç ha aconseguit pujar a la 1a Estatal en un cap de setmana històric per l'handbol vicentí a Basauri. El Gavà, per contra, no ha aconseguit l'anhelat retorn a categoria estatal, acabant en darrera posició a la Fase disputada a Castelló.

Recordem que hi havia sis fases de sector de les quals pujaven a la 1a Estatal els sis primers classificats i els tres millors segons.

El "Santvi" aconsegueix un treballat ascens a Biscaia

L'Handbol Sant Vicenç ha trobat la glòria lluny de casa, en un grup molt fort. Ho han aconseguit després d'empatar en la primera jornada contra el conjunt amfitrió (19-19), i guanyar de manera solvent els filials de BM Sinfin (campió de Cantàbria) i el del Naturhouse (campió de la Rioja). Un gran èxit per aquest equip entrenat per Josep Maria "Pepo" Mestre, a qui havíem entrevistat aquesta setmana.

Divendres 12 de maig

Sinfín B 30-24 Naturhouse La Rioja B
Basauri 19-19 SANT VICENÇ

Dissabte 13 de maig

Sinfín B 17-24 SANT VICENÇ
Basauri 25-26 Naturhouse La Rioja B

Diumenge 14 de maig

SANT VICENÇ 27-23 Narturhouse La Rioja B
Basauri 21-35 Sinfín B


El campió no pot pujar a Castelló

L'equip entrenat per Xavier "Brus" (a qui vam entrevistar aquesta setmana), no ha pogut superar la Fase de Sector disputada a Castelló en un grup que es va demostrar, com era de preveure, realment molt complicat amb quatre campions de les seves respectives zones. Segur que l'equip gavanenc –que la setmana passada va rebre la copa de campions de Lliga Catalana– ho tornarà a intentar la temporada vinent.

Divendres 12 de maig

GAVÀ 25-27 Stadium Casablanca
Castelló 32-14 Puchi

Dissabte 13 de maig

Castelló 24-17 Stadium Casablanca
GAVÀ 23-24 Puchi

Diumenge 14 de maig

Puchi 24-29 Stadium Casablanca
Castelló 26-19 GAVÀ

El campió d'aquest grup ha estat el BM Castelló que retorna a la categoria estatal.


- COMENTA A TWITTER AMB L'ETIQUETA #LligaCatH


Envia fotos, informació o cròniques a gol@cathandbol.cat

Entrevistes