updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Fases d'ascens a 1a Estatal: SEGUIMENT. El Santvi puja a 1a Estatal

Sant Vicenç i Gavà en busca de la 1a Estatal Fotos: Jordi Vilas / Vilas.cat Sant Vicenç i Gavà en busca de la 1a Estatal

Els dos equips catalans lluitaran aquest cap de setmana per l'ascens a 1a Estatal i ho faran fora de Catalunya, l'Handbol Gavà a Castelló i el Sant Vicenç a Basauri.

Recordem que hi ha sis fases de sector de les quals pujaran a la 1a Estatal els sis primers classificats i els tres millors segons.

El campió, el Gavà, es queda sense opcions a Castelló

L'equip entrenat per Xavier "Brus" (a qui hem entrevistat aquesta setmana), es desplaça a Castelló per jugar en un grup realment molt complicat. Com explica a l'entrevista, la lògica els col·loca com a favorits però no serà gens fàcil superar aquesta fase d'ascens.

Divendres 12 de maig

GAVÀ 25-27 Stadium Casablanca

Castelló 32-14 Puchi

Dissabte 13 de maig

Castelló 24-17 Stadium Casablanca

GAVÀ 23-24 Puchi

Diumenge 14 de maig

Puchi 24-29 Stadium Casablanca

Castelló 26-19 GAVÀ

CLASSIFICACIÓ AL WEB RFEBM

BM CASTELLÓ: L'amfitrió, campió de la Comunitat Valenciana amb només dues derrotes en els 26 partits jugats.

STÀDIUM CASABLANCA: El campió aragonès viatja amb ambició per intentar recuperar una categoria en la que va jugar fa dues temporades quan va baixar (jugant precisament al grup català).

PUIG D'EN VALLS "PUCHI" EIVISSA: El campió de la lliga balear vol provar de donar la sorpresa per intentar aconseguir col·locar un segon equip d'una illa cada cop més handbolística a la Primera Estatal (on ja hi juga l'HC Eivissa).


El "Santvi" a Biscaia

L'equip entrenat per Pepo Mestre (a qui també hem entrevistat aquesta setmana) busca la glòria lluny de casa, en un grup també molt fort on es trobarà amb dos filials d'equips Asobal –el Naturhouse B (campió de la Rioja) i el BM Sinfin B (campió de Cantàbria)– més el Basauri, el conjunt amfitrió i campió d'Euskadi.

Divendres 12 de maig

Sinfín B 30-24 Naturhouse La Rioja B

Basauri 19-19 SANT VICENÇ

Dissabte 13 de maig

Sinfín B 17-24 SANT VICENÇ

Basauri 25-26 Naturhouse La Rioja B

Diumenge 14 de maig

SANT VICENÇ 27-23 Narturhouse La Rioja B

Basauri 21-35 Sinfín B

CLASSIFICACIÓ AL WEB RFEBM

INDUPIME BASAURI: Campió del Campionat Sènior Masculí d'Euskadi, amb només dos partits perduts en 26 jornades.

NATURHOUSE LA RIOJA "B": El filial de l'equip d'Asobal ha estat campió de la 2a Divisió Masculina de La Rioja, una competició amb una fase regular amb 9 equips (on van acabar quarts), per acabar guanyant després de manera clara la Fase final.

BM SINFIN "B" SANTANDER: El filial d'un equip que en les darreres jornades s'ha complicat molt la vida a la màxima categoria, va guanyar la Fase pel títol de la 2a Divisió Masculina de Cantàbria a la fase final disputada a La Albericia per golaverage, després d'haver estat segons a la Lliga Regular.

- COMENTA A TWITTER AMB L'ETIQUETA #LligaCatH


Envia fotos, informació o cròniques a gol@cathandbol.cat

Entrevistes