updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

La Salle Bonanova campió de #LligaCath

La Salle Bonanova celebrant aquest èxit històric Foto: Cedida La Salle Bonanova celebrant aquest èxit històric

L'avantpenúltima jornada va decidir el campió de la Lliga Catalana Masculina. Va ser el favorit, La Salle Bonanova, en un gran partit precisament contra el segon classificat, un Bordils B que veu com els perseguidors (Sant Martí B i Sant Vicenç) se li tiren al damunt.

El partit de la jornada decideix el campió:
Salle Bonanova 29-28 Bordils B

Aquest passat dissabte al "fortí" de la Bonanova s'enfrontaven el primer classificat contra el segon i el partit no va decebre. El matx va començar molt igualat amb alternatives constants al marcador però sense grans diferències excepte al final de la primera meitat que els visitants van aconseguir anar-se'n dos a dalt (13-15).

La segona part va començar amb els gironins totalment posats al partit i, en canvi, els de la Bonanova van sortir totalment descentrats cosa que va posar una diferència de més 4 al lluminós a favor dels visitants (15-19). Després del temps mort els locals van entrar dins el partit i en qüestió de 10 minuts ja havien remuntat el partit i semblava que es posava molt de cara la desitjada victòria. Però l'equip bordilenc no és segon per casualitat i no deixava que els locals agafessin més distància que la d'un gol. Així doncs es va arribar a un emocionant final de partit ja que faltant 25 segons i després d'un temps mort els visitants van errar el seu atac i, en canvi, els locals van saber aprofitar-lo al transformar un penal a temps parat.

Amb aquests dos punts La Salle ja és matemàticament campió de lliga a falta de dues jornades i per la seva banda el Bordils "B" se li complica una mica la fase d'ascens tot i que segueix depenent d'ell mateix. A destacar el "fair-play" vist durant tot el partit i el gran ambient al Poliesportiu de la Bonanova. Grades plenes i plenes sobretot de canalla que van poder gaudir d'un dels millors partits d'aquesta lliga.

Repassem la resta de partits:

Sant Martí Adrianenc B 26-19 Manyanet

El filial del Sant Martí es col·loca a un punt de la segona posició.

Granollers C 26-30 Sant Vicenç

Va guanyar l'únic equip amb aspiracions, un Sant Vicenç que lluitarà fins el final per la segona plaça.

Sabadell 29-29 Sant Miquel

Amb aquest punt l'equip barceloní assegura la permanència.

Vilamajor 33-30 Poblenou

L'equip del Baix Montseny s'aferra a la salvació contra el Poblenou, el rival directe en aquesta lluita i únic equip que no es troba salvat.

Banyoles 27-22 Cornellà

Els banyolins volen acabar la temporada el més amunt possible.

Sant Esteve Palautordera 41-30 Lleida Pardinyes

Triomf contundent d'un Sant Esteve que s'acosta a la sisena plaça que ocupa precisament el Pardinyes.

- Comenta via twitter amb l'etiqueta #LligaCatH

- Podeu enviar fotos i més informació dels partits a gol@cathandbol.cat

Entrevistes