updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

David Vilella: "Ens hi deixarem la pell per assolir l'ascens"

Parlem amb David Vilella, jugador de l'Handbol Sant Joan Despí que aquest cap de setmana juga les Fases d'Ascens a 1a Estatal a casa

Com afronteu les fases d'ascens a Primera Estatal?
Sobretot amb molta il·lusió. Ens hem pogut preparar bé en les últimes setmanes, i ara ja tenim ganes que comenci el primer partit, especialment per poder fer gaudir a tota l'afició.

Arribar fins aquí ja és un èxit, o encara en voleu més?
Penso que ja és un èxit. Classificar-se per unes fases d'ascens mai és senzill, però és obvi que un cop arribats aquí, el nostre deure és deixar-nos la pell per poder completar bons partits, i intentar assolir l'ascens. Cap equip acudeix a una cita tant important sense l'ambició de poder aconseguir bons resultats, i això és el que intentarem.

Si no es puja serà una mala temporada?
No ho penso. Probablement seria una decepció pel fet que hi tenim moltes esperances, i volem regalar aquest ascens a l'afició, directiva... penso que seria molt atrevit considerar-ho una mala temporada quan s'arriba a lluitar pel màxim objectiu possible fins el final.

Coneixeu els rivals? i Si és així quin és el més perillós?
Realment no en tenim gaires referències, i aquest fet és un obstacle afegit. A priori, semblen equips amb molt bon nivell perquè són els campions de les seves comunitats, a més, Navarra i País Valencià acostumen a ser lligues molt competitives i amb bon nivell. Haurem de veure com es desenvolupen les jornades.

Sou l'únic segon de grup d'aquest sector, ja que tots els altres són primers del seus grups. Això pot ser un handicap?
Potser sí, pel fet que els rivals són guanyadors, i òbviament estan acostumats a dominar els partits i les competicions. De totes formes, penso que el nivell de la Lliga Catalana és molt bo, i veurem si amb aquest aspecte podem compensar la seva condició de campions autonòmics.

El fet de jugar a casa pot equilibrar les coses o és una pressió afegida?
En cap cas serà una pressió, sinó tot el contrari. Hem d'agraïr la possibilitat que se'ns ha brindat de competir a casa i correspondre com és degut. Serà un extra de motivació poder gaudir del pavelló ple, amb l'equip entregat i segur que l'ambient que es prepara ens ajudarà moltíssim. Serà un luxe, una experiència única, i a més un exemple de bona gestió i organització d'un esdeveniment esportiu tan important.

Creus que l'equip té nivell per competir l'any vinent a Estatal?
Crec que sí. Combinem bé gent jove amb experimentada, tothom té molta qualitat i ambició. Espero poder comprovar-ho a partir del setembre.

Entrevistes