updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Nacho Àlvarez: "Encara no s’ha vist la millor versió d’aquest equip”

  • Escrit per Eloi Sivilla

Parlem amb Nacho Àlvarez, jugador i capità de l’Handbol Sant Cugat, campió de Lliga Catalana i que aquesta setmana juga les Fases d’Ascens a 1a Estatal a casa

Com afronta l’equip les fases d’ascens a Primera Estatal d’aquest cap de setmana?
Doncs amb molta il·lusió i amb moltes ganes de jugar les fases d’ascens a Nacional, a més tenim la sort que es juguen a Sanat Cugat i que comptarem amb el suport de tota la nostra afició per assolir l’objectiu que és aconseguir l’ascens.

No aconseguir l’ascens seria un desastre? O Arribar fins aquí ja és tot un èxit?
Jo personalment crec que arribar fins aquí i no aconseguir l’ascens seria tot un fracàs. Hem fet una magnífica temporada i hem quedat campions de lliga, si quedes primer i després no puges crec que seria un fracàs, ja que això voldria dir que temporada vinent continuaríem jugant a Lliga Catalana. Crec que l’ascens serviria per tancar bé el projecte que es va engegar ara fa uns anys, confiant amb gent jove i de la casa i que té moltes possibilitats d’assolir l’objectiu que no és cap altre que aconseguir l’ascens a Estatal.

Coneixeu el rivals que us han tocat?
La veritat és que no massa. Sabem molt poca cosa de l’equip de Mallorca, del de La Rioja i de l’Hondarribia. Bé sabem quatre coses que sempre t’arriben, però poc més.

Quin creus que pot ser l’equip més fort?
A priori crec que per tradició l’equip de La Rioja i l’Hondarribia poden ser els equips més fort, però tradició de l’handbol en aquestes zones. Suposo que ara a La Rioja amb el Naturhouse a dalt de tot l’handbol haurà pujat el nivell dels equips de la zona i els equips del País Basc tradicionalment sempre són equips competitius amb molt bons jugadors. Però ho dic sense saber com són. Ara bé, nosaltres el que hem de fer és centrar-nos en nosaltres i no estar pendent dels rivals. Arribem en un molt bon moment de forma ja que hem recuperat jugadors que estaven lesionats i arribem gairebé tots al 100% per pujar aquest últim esglaó i aconseguir l’ascens.

El fet de jugar a casa és un punt a favor o pot ser una pressió extra?
Ni molt menys, el fet de jugar a casa amb la teva afició, a la pista on jugues sempre i ja la coneixes és un punt a favor. A més aquest any a casa hem estat molt bé i no hem perdut cap partit, és més, tots els partits de Lliga Catalana que hem jugat a casa els hem guanyat. A més en aquests partits on t’hi jugues tant tenir el públic a favor ajuda, ja que si en algun moment baixes la intensitat i ho passes malament l’afició et dóna aquella empenta que necessites per recuperar-te i tirar endavant. Sempre és positiu i un punt a favor jugar a casa amb els teus.

Creus que aquest equip té prou nivell per competir l’any vinent a la 1a Estatal?
Jo crec que si, de fet crec que encara no s’ha vist la millor versió d’aquest equip. Tenim un equip que té una mitjana de 22 anys i el marge de millora que té encara és molt gran. A la plantilla hi ha molts jugadors amb 21 i fins i tot amb 18 anys, per tant encara els hi queda molt de camí per endavant i per seguir millorant molt més. A més el fet de jugar en una categoria superior davant rivals més exigents sempre fa que tu entrenis més i que millori tant el joc individual com el col·lectiu”.

Entrevistes