updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

L'experiencia del Banyoles pot amb el talent del planter roquerol

  • Escrit per Web BM La Roca

No es va poder consumar la sorpresa de la jornada,tot i que els roquerols van dominar la 1a meitat amb avantatges de 2 i 3 gols gràcies a la gran actuació de la defensa roquerola i del porter Arnau Requena que facilitava els ràpids contracops de Casti i Alex.

La bona direcció de Roger Solanas en aquesta primera meitat i l´aportació ofensiva de Kelian i Oliveras al pivot aconseguia trencar el bon 5:1 banyolí, que tirant del braç d´Axel Picón i de la intensitat de la resta de jugadors del pla de l´Estany, reduien les diferències fins deixar el 13-13 al final del primer temps.

A la segona meitat, Mario Martínez mantenia amb els seus gols els roquerols dins del partit, però probablement el millor porter de la categoria com es Manolo pels Banyolins, va fer que les bones ocasions de xut de la resta de jugadors roquerols s’estavellessin un cop i un altre enfront del porter local, especialment al final del partit on amb avantatge d’un gol pels roquerols, 25 a 26, les següents 2 ocasions de xut van ser aturades per Manolo i van permetre els banyolins capgirar el marcador (27 a 26) aprofitant molt bé les seves ocasions. Faltant 15 segons, temps mort visitant, jugada assajada que finalitza amb pena faltant 4 segons que hagués permès empatar al BM La Roca i obtenir un merescut punt que hagués estat força just pel rendiment dels dos equips al pavelló de la draga, però no va haver-hi l’encert i els dos punts se’ls van quedar els bons i experimentats jugadors locals, davant la decepció dels joves roquerols.

Tot i el bon joc caldrà millorar molt l’encert davant de porteria per part dels juniors del BM La Roca si es vol aconseguir aquests punts amb la igualtat que hi ha en aquesta lliga catalana, i més tenint en compte els sorprenents resultats d’aquesta jornada, on Bordils ha sorprès a Poblenou i Sarrià a Sant Quirze. En aquests tipus de partits el talent no és suficient si no es té la sang freda i la maduresa per escollir bones opcions de llançament i l’encert de marcar davant porters de la qualitat del banyolí Manolo.

Destacar la bona entrada al pavelló de la draga, on més de 150 persones van donar suport a l’equip local, i uns 30 seguidors al visitant, molta esportivitat entre els dos equips i bon arbitratge, se’ns dubte els banyolins amb aquesta bona afició deixaran escapar pocs punts del seu pavelló, igual que van fer la passada temporada. Els roquerols, si milloren els petits detalls que han fet escapar aquest punt, començaran a sumar en les properes jornades.

HANDBOL BANYOLES 27 - BM LA ROCA 26

Entrevistes