updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Bon partit entre el Sant Joan Despí i el Pardinyes

  • Escrit per Web Handbol Sant Joan Despí

Avui, al Salvador Gimeno, hem pogut gaudir d'un magnífic partit d'handbol entre dos equips que han lluitat la victòria fins a l'últim moment. L'equip de Lleida es presentava com un equip molt fet, amb gent amb experiència i que busca l'ascens a 1a. Nacional. Cal recordar que l'any passat va estar lluitant fins al final per assolir una de les dues places per lluitar la promoció.

La primera part del partit ha estat molt igualada i d' un molt bon nivell de qualitat. Els empats s'anaven succeint, amb un domini del joc de contraatac per part de l'H. Pardinyes i millor atac estàtic de l' H. Sant Joan Despí
Als últims 10 minuts de la primera part, el nostre equip ajusta molt la defensa i aconsegueix anar-se en el marcador. La primera part acaba 20-16 a favor dels locals, amb un bon regust de boca i amb una certa incredulitat dels lleidatans.

A la segona part, l' H. Pardinyes surt molt concentrat i amb molta garra. Els nostres sembla que han perdut una mica la concentració i l'equip visitant va esgarrapant gols, fins a l'empat a 23.
A partir d'aquí, els lleidatans comencen a tenir petites avantatges de 1 o 2 gols, destacant especialment el seu extrem esquerrà, Kevin, que fa uns percentatges de llançament molt elevats. L'H. Pardinyes sap aprofitar els errors que tenim en el nostre atac que faciliten els seus contraatacs i se'n van de 3 gols.

Arriba el final del partit i no podem reduir la diferència, el resultat final és de 30-33 a favor dels visitants.

H. SANT JOAN DESPÍ " A " 30 - H. PARDINYES ( LLEIDA ) 33

Entrevistes