updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Sant Quirze s'encalla amb la Salle Bonanova

  • Escrit per M.NÚÑEZ / H.ST.QUIRZE

Primera derrota a casa, que fa caure els quirzetencs al tercer lloc

Ha estat la primera derrota a casa de la temporada. Ha estat la Salle Bonanova, l'equip que a la primera volta va infligir la primera derrota de la temporada, a la jornada 4. I la primera derrota a casa, ha suposat que el Sant Quirze perdi el segon lloc, ara en mans del CH Gavà, que treu un punt d’avantatge als “kiris”.

No ha estat un bon partit del Sant Quirze, amb més lluita que bon joc, i la Salle Bonanova s’ ha emportat  els dos punts, després d’una treballada victòria per 28-31.

Els barcelonins s'han trobat amb el partit de cara, ja de bon principi. Amb un Sant Quirze molt desencertat en atac, els lasal·lians han començat comandant el marcador, amb un dolorós parcial d'1 a 6 en deu minuts gràcies a una contundent defensa, obligant a demanar un prematur temps mort.

Mica en mica, els locals han anant reduint les diferències al marcador, amb paciència i constància, tot i que no s’ han acabat de trobar còmodes al camp. En mig d’ un arbitratge inversemblant per a totes dues bandes, els quirzetencs, molt castigats per les baixes avui, han aconseguit arribar al descans, només un gol per sota: 14-15.

LA SALLE BONANOVA ARRIBA MÉS SENCERA AL FINAL

A la represa, el Sant Quirze ha donat una millor imatge. Amb uns petits ajustos defensius, ha capgirat el marcador als primers deu minuts, obligant ara a demanar temps mort als de La Salle. El Sant Quirze ha passat a dominar el marcador durant el segon terç d'aquest període, gràcies a la bona direcció de l'Oriol Fernández i a la faceta anotadora de l'Edu Velasco. El Sant Quirze ha aconseguit tres gols de renda que  no han pogut conservar. Els visitants, no han deixat de lluitar en cap moment i han arribat als darrers deu minuts amb tot per decidir: 25-24.

Al “rush” final, al Sant Quirze li ha faltat aire novament, fruit de les baixes i de la feina a contra rellotge per aixecar el partit i això ho ha aprofitat els de La Salle per sentenciar el partit al darrer minut, amb els locals amb defensa pressionant a tot el camp i desquiciats per l'estrany arbitratge, a banda i banda, d'avui. El marcador final, 28-31 i els primers dos punts que volàven del Municipal Can Casablancas.

Destacar avui, per part local, a l'Oriol Fernández, dirigint des del centre al nostre equip, al que l'ha donat idees durant molts moments de partit, i a l'Edu Velasco, “killer” anotador, avui des del punt de penalt. Per part de La Salle, els primeres línies Màrius Riba i Jordi Badia, també des dels 7 metres, amb deu gols per barba, han suposat tot un malson per als “kiris”.

HANDBOL SANT QUIRZE 28 - 31 CE LA SALLE BONANOVA

Handbol Sant Quirze: David Jornet - 1 aturada - i Carles Bonàs - 6 aturades - (porters); Albert Madriles (2), Joan Gavilán (1), Edu Velasco (11, 7p), Oriol Fernández (5), Francesc Altés (2), Albert González, Dani Masip (2), Paco Hoyos, Albert Puig (3), Àlex Bonilla (2), Marc Àlvarez i Carlos Heredia.
CE La Salle Bonanova: Alfredo Rocha - 2 aturades - i Albert Gené - 3 aturades - (porters); Jordi Badia (10, 8p), Sergio Jounneau (4), Víctor Jounneau (1), Carles Clemente (1), Carlos Rubíes (3), Pablo Jofra, Víctor Otero, Àlex Rubíes, Màrius Riba (10), Germán Giráldez, Jaume Reixach i Max Duran (2).
Marcador cada 5’: 1-3, 1-6, 4-8, 8-11, 10-12, 14-15 (descans); 16-17, 21-19, 23-21, 25-24, 27-28 i 28-31 (final).

La propera setmana, l'handbol Sant Quirze repeteix jornada a casa, rebent el totpoderós BM La Roca, líder imbatut de la categoría. Un partit de provatures i que els ha de servir per agafar moral i fer un bon paper de cara a la visita a Gavà, d’aquí dues setmanes. Per la seva banda, la Salle Bonanova de Barcelona, provarà la seva solidesa a casa rebent la visita del CH Gavà, ara nou segon classificat de la Lliga Catalana. 

Entrevistes