updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Gavà defensa bé la segona plaça contra el Sabadell

  • Escrit per X.VILALTA / CATH

Mal partit el jugat per els arlequinats en la visita al Gavà, segon classificat, amb qui el Sabadell Handbol, encara amb masses baixes, no va donar la sensació de poder lluitar de tu a tu, Val a dir que el Gavà també es presentava amb baixes notables a les seves files, donant una sensació de reminiscència cap a temporades passades (van arribar a coincidir a pista l'Àlex Cahisa, el Ferran Reverter, el Roger Antich i el Sergi Esteve, tot un luxe per als espectadors del Jacme March).

De sortida el marcador va estar equilibrat, amb accions d'atac ben finalitzades pels extrems per part dels locals i per les primeres línies per part dels visitants. A partir del minut vint, la manca d'idees dels arlequinats va permetre als gavanencs enllaçar ràpids contraatacs que els van situar amb 4 gols d'avantatge a la mitja part (16-12).

A la segona part els arlequinats es van mantenir a dins del partir fins al minut 13 (23-19), però de nou la manca d'idees i recursos ha permès al Gavà anar ampliant la diferència al marcador alternant contraatacs i bones combinacions en atac estàtic amb el Carlos Barreiro al pivot. Resultat final de 29-22, totalment just vist el nivell de joc que han mostrat ambdós equips.

El Gavà es manté ferm a la segona posició tot i les dues derrotes als camps de Sant Quirze i Vilamajor, i tot i algunes llacunes en atac estàtic, demostra una solvència d'un digne aspirant a la segona plaça (pendent de saber quan jugarà el partit davant la Roca). D'altra banda el Sabadell encadena 4 jornades seguides perdent i aquest proper dissabte afrontarà una primera final amb el Sant Cugat, equip que està jugant un handbol dinàmic, viu i molt atractiu.

Handbol Gavà 29 - 22 Sabadell

Entrevistes