updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #CopaCatH: N'han de quedar només quatre

Sarrià i Esplugues juguen un dels partits de quarts de final Foto: @uesarria77 Sarrià i Esplugues juguen un dels partits de quarts de final

Aquest cap de setmana es juguen els quarts de final.

Granollers B- Handbol Bordils, dijous 20:45 h

Aquest partit ja fa uns anys que no es veu en competició oficial. L'última vegada va ser la temporada 2012-13 i la victòria va ser per als granollerins per 34-31.
Ara els bordilencs estan en categoria superior, on han aconseguir una treballada permanència. Però ho hauran de demostrar a la pista, davant un equip motivat a la Copa després d'un paper discret a la lliga.

Sabadell - La Roca, dijous 21:30 h

Tampoc s'han trobat aquests dos equips aquesta temporada.

Crèiem que el partit era inèdit en competició oficial... però des del club arlequinat ens han recordat que van jugar a Lliga Catalana la temporada 2012-13 en la qual els roquerols van ser descendits als despatxos, en no acceptar la plaça a Plata, que havien guanyat a la pista.
En aquella ocasió La Roca, que acabar sent el campió i retornant a 1a Estatal , va guanyar a la pista del Sabadell per un contundent 32-43.

Els de Sergio Cifre han fet un bon final de temporada per acabar en 5è lloc de Lliga i reben l'equip roquerol, on el seu entrenador, Hèctor del Pino (que ja s'ha anunciat que deixa l'equip) tindrà ganes d'acomiadar-se amb un bon paper a la Copa. A la lliga de 1a Estatal han acabat en el quart lloc.

UE Sarrià – Esplugues, dijous 21:30 h

Aquest és l'únic partit que ja s'ha jugat a la Lliga d'aquesta temporada. En teoria, segons la normativa, s'havia d'haver jugat a Esplugues, però no sabem el motiu del canvi.
A la lliga a Sarrià de Ter el resultat va ser de 33-22 favorable als locals.

Gavà - OAR Gràcia, dissabte 19 hores

Tampoc s'han trobat aquests dos equips aquesta temporada. L'última visita sabadellenca a Gavà va ser la temporada 2015-16 i la victòria va ser per als visitants per 31-32.
Aquesta temporada els gavanencs han tingut una trajectòria irregular a la Lliga Catalana per acabar en 7è lloc, però estan fent una bona copa. L'OAR, que ha fet una molt bona lliga acabant en 6è lloc de la 1a Estatal, haurà de treballar dur per aconseguir el passi a semifinals.

Entrevistes