updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #CopaCatH: Entre divendres i dissabte sabrem els semifinalistes

En el darrer partit el Sanes va guanyar per 33-20 a La Roca Foto: @Handbol_Sanes En el darrer partit el Sanes va guanyar per 33-20 a La Roca

Es juguen els quarts de final de la Copa que donaran els quatre semifinalistes, tres el divendres i un el dissabte.

QUARTS DE FINAL (partit únic)

Sant Esteve Sesrovires - Bordils B, divendres 21:30 hores

Els sesrovirencs van guanyar la Copa la temporada passada i aquesta temporada estan molt motivats. En aquest partit reben el segon equip bordilenc al qual ja han derrotat a la primera fase a Bordils per un ajustat 27-29. A la lliga la victòria també ha estat en els dos partits per als del Baix Nord per 36-25 i 23-32.

Bordils - Cooperativa Sant Boi, divendres 21 hores

Els bordilencs, per categoria, són els grans favorits per guanyar una Copa que l'any passat els va guanyar el Sanes. Dues categories de diferència i a més el factor pista semblen massa per a una Coope per a la qual ja és un premi poder jugar aquests quarts de final, després de la seva primera temporada a Lliga.

Sabadell - Sant Martí Adrianenc, dissabte 20:20 hores

Els sabadellencs també surten com a víctimes propiciatòries davant el subcampió de la 1a Estatal, però en el seu cas tenen l'ambient a favor. 

Joventut Mataró - UE Sarrià, divendres 21:30 hores

Els mataronins van empatar en el darrer partit de Copa a casa seva davant el Sant Martí i ara busquen un triomf que els fiqui en unes semifinals que ja van jugar fa dues temporades. Però els sarrianencs, després del seu tercer lloc a la lliga, van a per totes a la Copa com ho demostren els resultats que han fet fins ara. A la lliga ja van guanyar a Mataró per 27-31. De tota manera, i en teoria, sembla el quart de final més igualat. I els mataronins intentaran eliminar els gironins tal com van fer fa dues temporades.

- COMENTA A TWITTER AMB L'ETIQUETA #CopaCatH


Envia fotos, informació o cròniques a gol@cathandbol.cat

Entrevistes