updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #4aCatH: Els dos líders, Berga i Espanyol SD, es mantenen imbatuts

El Berga va guanyar un partit complicat a Sant Andreu Foto: @HandbolBerga El Berga va guanyar un partit complicat a Sant Andreu

Després de la desena jornada del campionat Berga i Espanyol continuen com a líders.

GRUP A

El partit de la jornada a Sant Andreu:
Sant Andreu 21-22 Berga

L’equip berguedà està tenint problemes en els darrers partits, però els acaba solucionant i continua líder imbatut, havent cedit només un empat, i amb un confortable avantatge de 6 punts sobre el quart, per sobre del qual hi ha la zona d'ascens directe.

L'equip berguedà va sortir amb molta concentració i va fer una bona primera part, dominant en alguns moments de 4 gols, per marxar al vestidor amb 12 a 14 favorable.

A la represa la diferència va tornar a pujar als quatre gols, però una certa relaxació i l'augment de la intensitat defensiva dels andreuencs van portar el partit a un final ajustat, però que els berguedans van saber superar favorablement.

Martorell B 28-30 OAR Gràcia C

En partit avançat l’OAR Gràcia C va trencat una llarguíssima imbatibilitat de l’equip martorellenca a la seva pista, on havia guanyat tots els partits de la temporada passada i tots els disputats en l’actual. Amb aquest triomf els graciencs presenten clara candidatura a l’ascens després de sis setmanes sense conèixer la derrota.

Aula B 25-19 Barberà B

L’equip local continue en bon moment i va superar un equip uque ja porta set setmanes sense guanyar. Els àulics es mantenen en quart lloc a només tres punts de la zona d'ascens directe.

Gavà C 17-21 Cambrils B

Els gavanencs continuen sense sumar, després de caure contra un equip que es manté a tres punts de la zona d'ascens.

Jov. Ripollet 31-25 Guissona

L’equip ripolletenc va trencar una mala ratxa de cinc derrotes seguides.

Salou 25-14 Sant Climent

L’equip local no va fer concessions i es manté en zona d'ascens.

Montcada C (7è) - Santpedor (9è), ajornat fins 13 gener

GRUP B

Espanyol SD 31-18 Fornells B

L'equip blanc-i-blau continua la seva marxa imparable cap a 3a. Ja té una diferència de gols de +105 després de 7 partits, que dona una diferència mitjana de 15 gols per partit.
Els fornellencs poc van poder fer...

Vic 28-22 Castellbisbal

L’equip osonenc no va fallar a casa i està a dos punts de la zona d'ascens.

Vilablareix 24-29 Banyoles C

Derbi gironí on l'equip visitant, que és el millor classificat, va emportar-se els dos punts i es manté en zona d'ascens.

Sant Celoni (12è) - Montgrí (2n)

L'equip local només va presentar tres jugadors en acta i se suposa que perdrà el partit per 0-10 quan la cosa passi pel comitè de competició.

Claret (8è) - GEiEG B (7è), ajornat fins el 12 de gener

Descansen Canovelles B (6è) i Coope Sant Boi B (3r)

Entrevistes