updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #4aCatH: El més destacat a Martorell i Sant Boi

El Martorell B porta una llarga ratxa de partits guanyant a casa Foto: arxiu (partit contra Salou) El Martorell B porta una llarga ratxa de partits guanyant a casa

Cinquena jornada a la qual s’arriba amb dos líders sòlids (Berga i Espanyol) i amb forta lluita per ficar-se en les altres dues places d’ascens.

GRUP A

El partit de la jornada a Martorell:
Martorell B (2n) - Barberà B (3r), dissabte 19:45 h

L’equip martorellenc va rebre una dura derrota a Ripollet i s’ha de refer a casa on la temporada passada ja van guanyar-hi tots els seus partits.

Berga (1r) - Aula B (7è), dissabte 19 h

L’equip berguedà celebra el lideratge en solitari i els barcelonins, que han començat força bé la temporada, intentaran espatllar-los la festa.

Cambrils B (9è) – Guissona (11è), dissabte 18 h

L’equip cambrilenc, que porta dues derrotes seguides, haurà d’emprar-se a fons per superar un equip animat després de la seva primera victòria.

Montcada C (4t) - Sant Andreu (6è), diumenge 12:30 h

Interessant partit entre dos equips candidats a l’ascens i que estan igualats a punts, amb una sola derrota. El renovat equip visitant és el màxim golejador del grup.

OAR Gràcia C (10è) - Jov. Ripollet (8è), dissabte 18:15 h

L’equip ripolletenc acaba d’aconseguir un gran triomf a casa i ara busca refermar-lo a fora.

Sant Climent (14è) - Gavà C (13è), diumenge 18 h

L’equip local, de nova creació, busca el primer triomf en aquest derbi del Baix Llobregat, davant un equip que tampoc ha puntuat encara.

Santpedor (12è) - Salou (5è), dissabte 19 h

Els del Bages no han començat bé i tenen un altre partit molt complicat davant un  equip nou, però que puja amb bon bagatge de categories de base.

GRUP B

El partit de la jornada al Pau Gasol:
Coope Sant Boi B (3r) - Claret (7è), diumenge 9:45 h

Interessant partit entre dos equips que la temporada passada van lluitar fins al final per l’ascens sense èxit, en grups diferents. La bona defensa visitant haurà de fer front a un equip amb més potencial ofensiu.

Banyoles C (4t) - GEiEG B (5è), dissabte 18:45 h

Atractiu derbi gironí entre dos equips que van obtenir triomfs convincents en l’última jornada. Aquí l’atac de l’equip visitant ac (33 gols de mitjana) intentarà doblegar la millor defensa local.

Fornells B (11è) - Castellbisbal (12è), dissabte 19 h

Els dos cuers cerquen al primer triomf.

Canovelles B (9è) - Vilablareix (10è), diumenge 17 h

Tots dos equips busquen tot just la segona victòria.

Sant Celoni (8è) - Espanyol SD (1r), dissabte 18:30 h

El líder sembla clarament superior, però l’equip vallesà ha donat bona imatge en els últims partits i intentarà complicar-los la victòria.

Descansen Vic (6è) i Montgrí (2n)

Entrevistes